Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iluminare LED interior dulap/sertar

Vizitator albert88nt

Postări Recomandate

Vizitator albert88nt

Buna seara. Am o intrebare: se poate lega un senzor magnetic pentru efractie usi/ferestre la o banda cu LED-uri, in interiorul unui sertar, si sa aprinda acea banda cu LED-uri in momentul cand este deschis sertarul?

Senzorul ar fi acesta: http://www.ebay.com/itm/1PC-Recessed-Magnetic-Window-Door-Contact-Security-Safety-Alarm-Switch-Reed-/310770552546?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item485b5e4ee2

Daca se poate, ma puteti ajuta cu o schema ceva? Stiu ca banda cu LED-uri vine cu tot cu transformator, dar presupun ca mai trebuie ceva ca sa pot adauga acel senzor.

Multumesc mult pentru ajutor si scuzati-ma daca nu am postat unde trebuie ori daca am scris prostii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kuki

2

• loleksibolek

1

Top autori în acest subiect

Intrerupatorul ala magnetic suporta o jumatate de amper conform linkului

depinde cit consuma banda ta de leduri, daca e de 12 v ai avea un maxim de 6w

ceea ce cred ca ajunge pentru orice dulap, nu numai pt sertar

Link spre comentariu

Nu cumva senzorul are contacte NO si cand apropii magnetul le inchide?Iti trebuie contacte NC,cand deschizi sertarul magnetul (sau senzorul) se departeaza si se inchid contactele.Merge si cu contacte NO dar o sa se aprinda doar cand scoti sertarul  la maxim de exemplu .

Link spre comentariu
Vizitator albert88nt

Nu cumva senzorul are contacte NO si cand apropii magnetul le inchide?Iti trebuie contacte NC,cand deschizi sertarul magnetul (sau senzorul) se departeaza si se inchid contactele.Merge si cu contacte NO dar o sa se aprinda doar cand scoti sertarul  la maxim de exemplu .

Are contacte NC

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări