djvas Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 De curand am intrat in posesia unei noi "jucarii" respectiv un analizor de spectru Anritsu MS2601A. As fi inderesat daca exista vreun coleg din Bucuresti sau imprejurimi care are aparatura necesara pentru a verifica daca acest analizor mai este sau nu in parametri. Evident contra cost. Link spre comentariu
cristian1961 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Dati o cautare cu google dupa cod. In primele rinduri aparare un site polonez cu manulul . Aparatul are o sursa de 50Mhz etalon cu care se poate verifica daca e calibrat si daca de e defecta intrarea si atenuatoul etc. Daca trece de testul asta in pricipiu e OK aparatul. Cititi manualul , analizoarele de spectru sunt complicate si trebuie sa intelegeti cum functioneaza , asta in cazul in care nu sunteti familiarizat cu asa ceva. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 Dati o cautare cu google dupa cod. In primele rinduri aparare un site polonez cu manulul . Aparatul are o sursa de 50Mhz etalon cu care se poate verifica daca e calibrat si daca de e defecta intrarea si atenuatoul etc. Daca trece de testul asta in pricipiu e OK aparatul. Cititi manualul , analizoarele de spectru sunt complicate si trebuie sa intelegeti cum functioneaza , asta in cazul in care nu sunteti familiarizat cu asa ceva. Testul cu sursa de 50Mhz este primul lucru care l-am facut. De "principiu" e ok. Dar sa nu uitam ca si sursa etalon poate fi decalibrata. Stiu ( sau cred ca stiu ) cum functioneaza un analizor foarte familiarizat nu sunt cu el. De aceea caut pe cineva cu experienta si eventual ceva aparatura calibrata. Analizorul va fi folosit la verificarea "aparaturii" din dotare si din acest motiv as vrea sa fiu sigur ca ma pot baza pe el. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 18, 2015 Autor Partajează Postat Martie 18, 2015 Nimeni interesat ? Ma pot deplasa si in orase apropiate de bucuresti. Sau poate cineva sa-mi recomande un laborator de metrologie ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum