Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bookshelf cu Usher 8945A si vifa DX25

ahegyes

Postări Recomandate

Am inteles ,multumesc frumos pentru informatii .Sarbatori fericite

P.s : Dar o comparatie intre proiectul dvs si o pereche de Dynaudio Msp 300 ,cam care si`ar merita banii mai repede?

Link spre comentariu

Dynaudio Msp 300 - sunt boxe vechi. Am avut si eu ocazia sa ma joc cu o pereche. Problema lor e faptul ca au margine de mebrana (la bas) din burete, si burete din ala care se deterioreaza. Dinacest motiv ma indoiesc ca vei gasi - Dynaudio Msp 300 care sa aiba difuzoarele originale. La toate s-au schimbat marginile de mebrana si nu mai sunt in parametrii motiv pt care nu vor suna cum trebuie.

Si cele care au ajuns la mine au avut aceasta problema....si sincer nu am gasit o rezolvare ca sa le fac sa cante calumea. Prin urmare, eu te sfatuiesc sa cauti in alta parte.

Link spre comentariu

Va multumesc frumos pentru raspuns ,deocamdata sunt in cautare de ceva Bookshelf ,deoarece am o pereche de Focal Chorus 726 dar sunt prea mari pentru camera mea si am vazut foarte multe proiete cu difuzoare usher ,dar deocamdata mai astept .Mersi mult si duminica placuta in continuare

Link spre comentariu

boxelele de pe OLX sunt in stare f buna,au fost vopsite intr-un atelier auto iar difuzoarele sunt impecabile.

in acele cutii au fost niste difuzoare f scumpe care au fost inlocuite cu acestea,a fost refacut si finasajul piano gloss pt ca cel initial se mai degradase iar filtrele au fost realizate de mine,nu sunt calculate aiurea cu softuri.Cutiile sunt si ele realizate chiar de Ahegyes,gasesti vechiul plan la el pe site.Au tot in jur de 17L brut.

Parerea mea este ca nu gasesti in magazin nici la pret dublu sa arate si sa sune asa,dar cel mai bine mergi si le asculta daca esti din Buc,proprietarul nu este genul de om care musca potentialii cumparatori :limb:

Bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări