dacos Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Am nevoie de un potentiometru coaxial cum este cel din imagine (volum la axul central , ton pe margine) pt un radio cu lampi. Valoare: volum 1M, ton 500k. Il folosesc la un radio Telefunken Mignonette. Potcoava celui de volum e intrerupta in doua locuri... Link spre comentariu
viopa Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Puteti schimba' potcoava' dar cu conditia sa demontati potentiometrul si in plus s-ar puteasa fie necesar confectionarea unui nou ax. Depinde cum sunt montate piesele componente. Link spre comentariu
dacos Postat Martie 13, 2015 Autor Partajează Postat Martie 13, 2015 AM demontat potentioometru, dar deocamdata nu am gasit o potcoava potrivita.... Link spre comentariu
kripton Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Va salut,Niste poze cu reperele demontate,in raport cu o rigla sau dimensiuni concrete+lungime axe, ar inlesni potentiale pareri. Link spre comentariu
dacos Postat Martie 14, 2015 Autor Partajează Postat Martie 14, 2015 AM gasit intre potentiometrele mele unul romanesc coaxial, de dimensiunea celor din televizoarele cu lampi. Ce radiouri romanesti au avut reglaj de ton cu butoane concentrice? Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 (editat) AM gasit intre potentiometrele mele unul romanesc coaxial, de dimensiunea celor din televizoarele cu lampi. Ce radiouri romanesti au avut reglaj de ton cu butoane concentrice? Balada, Darclee, Intim, Select etc... Am asa ceva pe un sasiu : http://i1266.photobucket.com/albums/jj535/oversears/Aparate%20Romanesti/Sale/DSC00632_zps08u98kq6.jpg http://i1266.photobucket.com/albums/jj535/oversears/Aparate%20Romanesti/Sale/DSC00631_zpsxngvbigm.jpg Editat Martie 27, 2015 de overseas Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum