fritz_vali Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 (editat) Dupa cum spune titlul vreau sa stiu cum se poate pune in practica urmatorul lucru: -sa pun dispozitivul commax dr-201d(doar acel obiect patrat; este atasat jos) la o placa de sunet( la pc) unde am intrare microfon si iesirea audio. In spatele lui pot pune doar doua fire; prin acele fire trebuie sa alimentez acel obiect si tot prin acele fire am si microfonul si difuzor. Editat Martie 11, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Care ar fi scopul până la urmă ? Să obții un difuzor pentru PC sau să-l folosești cu dublu rol, difuzor și microfon ? Fiindcă acel interfon nu are nicio legătură cu utilizarea la PC, chiar dacă s-ar modifica pentru asta, calitatea sunetului ar fi minimă și nu ar merita efortul.Orice radiocasetofon, magnetofon sau combină audio pot fi folosite cu rezultate mult mai bune și modificări minime pentru a amplifica semnalul audio de la PC. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 (editat) Scopul ar fi , un fel de interfon . Dar probabil aparatul acela are un alt fel de principiu mai complex. Nu folosesc pentru muzica ; doar pentru comunicare de la distanta de cativa zeci de metri(20-30m) Editat Martie 12, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 cauta " intercom " cu prietenul tau , Google . Link spre comentariu
Mikrosha Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Păi așa mergeau telefoanele vechi. Microfonul era cu carbon, difuzor dinamic, înseriat cu o sursă de 24V. Practic microfonul funcționa ca modulator. Deci cea mai simplă soluție pentru ce vrei tu este un receptor de la un telefon vechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum