Incepator Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Eu am cuparat celula asta 9V cu 180mA si o baterie de 6V cu 4,5A ....vreau sa experimentez un pic. http://cgi.ebay.com/NEW-9V-180mA-1-62W- ... C294%3A200 Ce spuneti de pret?9V/180mA(1,62W)=15$(acasa) Link spre comentariu
Incepator Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Oferta ce am primit:2x40W direct din China Link spre comentariu
Incepator Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Si aceasta este pentru 6 panouri de 40W ,am sa atasez si catalogul. Link spre comentariu
Vizitator Brezonel Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Uitati-va pe http://WWW.ConexElectronic.ro la celule nu mi se par ff scumpe ....astept pareri Link spre comentariu
ipman Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Celulele par scumpe, dar panourile nu. Depinde ce vrei sa faci.Daca nu ai scule cu care sa construiesti singur un panou, mai bine-l cumperi. Link spre comentariu
ADiN Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Sper sa fie de ajutor aceasta informatie...mai ales atunci cand vreti sa cumparati un panou solar sau celule solare. Link spre comentariu
Selena Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Uite aici un francez inginer, radioamator, experimentator, autodidact etc. care nu discuta discutii, ci relateaza ce bilant are dupa cativa ani de utilizare a energiei unor panouri fotoelectrice. Zice ca investitia initiala se va amortiza abia in 13 ani, extrapoland ceea ce a obtinut concret la finele primului an de exploatare. Din tabelul precedent, rezulta ca panoul este garantat 10 ani, cu o scadera a calitatiilor electrice de 10%. Pai, in 10-13 ani, de semifrig, semiintuneric, de obsesive pandiri a functionarii bestiei de pe acoperis, vom cheli de tot, nevasta se va exaspera pana intr-o zi , va mai ploua cu piatra, vor mai poposi cateva ciori, tocmai cand nu prea e soare... Parcurgeti si celelalte pagini ale francezului, ca a experimentat toate conditiile si le-a trecut in tabele si grafice, inclusiv influenta reflexiei zapezii! De exemplu, arata ca umbrirea unei singure celule de catre o pasare, duce la scaderea puterii intregului lant de celule cu 40% (cum se intampla cand intercalezi o baterie defecta printre cele bune, intr-un pachet de alimentare). Protejarea cu un geam a celulei a dus la scaderea puterii cu 45%, din cauza absorbtiei ultravioletelor. In pagina aleasa aici, se vede ce munca specializata presupune doar montarea panourilor... Bucurati-va de tinerete, lasati celulele doar pentu alimentarea unui radio in delta, a unui telefon pe munte. http://pagesperso-orange.fr/f5zv/SOLAIRE/SM2/SM2h01.HTM P.S. Luati in considerare si faptul important, ca francezul nu a renuntat la alimentarea de la retea, ci doar a cuplat instalatia sa la contorul general (facilitate oferita in Franta). Link spre comentariu
ADiN Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Si faza e ca iti cam trebe suprafata nu gluma. Link spre comentariu
Incepator Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Mi-a venit din China 2 panouri de 40W bucata si arata f bine.Am platit 250€ pe 40Wmono x 2 buc ..binenteles cu transportul inclus aduse acasa.A costat mult transportul pot spune , as fi iesit mult mai rentabil daca cantitate ar fi fost mai mare. Link spre comentariu
Vizitator sound solutions Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 pute si tu o foto cu panourile care ti-au venit...sa ne clatim si noi ochii si poate ne vin idei Link spre comentariu
Incepator Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Asa arata un panou de 40W mono.Preturile, firma si transportul au fost atasate mai sus cu cateva posturi. Link spre comentariu
Vizitator MihaiTuser Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Salut, O alta varianta ieftina de a face un panou solar fotovoltaic e sa-ti comanzi celulele de pe E-bay, iar panoul sa-l confectionezi cum poti mai bine. Diferenta de pret intre un panou cumparat gata si unul facut cu celule comparate e destul de mare. Pe mine m-a costat un astfel de panou facut sub 300 roni. Am pus aici niste poze cu pasii pe care i-am facut: http://cumsefaceunaalta.blogspot.com/20 ... r-diy.html Numai bine, Mihai Link spre comentariu
Vizitator PinArt Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 ...buna.......un prieten are de vinzare panouri solare de 180W/29V/8,36A in gol,respectiv 23V si 7.82 A in sarcina maxima la dimensiunea de:1310 pe 990 mm la 2 euro/w ,sper ca am scris ce trebuie... Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 PinArt, nu mai posta anunturi cu vanzari in alte sectiuni ! Ai o sectiune dedicata vanzarilor ! Link spre comentariu
Vizitator PinArt Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 ...imi cer scuze nu am stiut... ...multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum