doban Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 (editat) Va salut stimati colegi! Doresc o informatie in legatura cu aceasta suflanta.Suflanta cu pricina are la capat un grilaj pe unde iese aerul cald.La interior se vad niste bucatele de sticla sau plastic rezultind din urma sparturii acesteia.Doresc sa stiu daca are la interior un tub de sticla sau plastic.Mentionez ca nu am demontat niciodata si nu stiu ce este acolo.Astept raspunsuri.Multumesc. Daca nu am postat unde trebuie,rog un moderator sa mute topicul.Multumesc. Editat Martie 11, 2015 de doban Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Mica ar trebui sa fie nu sticla si nici plastic. Link spre comentariu
doban Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 Am demontat partea metalica si am gasit bucatele de sticla.Unele bucatele au forma semirotunda.Nu dispun de un aparat foto momentan,altfel faceam niste poze.Totusi cred ca este sticla.Bucatelele sunt transparente. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Poate fi si sticla rezistenta la temperatura.Suflante se găsesc de vânzare. Link spre comentariu
doban Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 Suflanta am cumparat-o recent de la un magazin.Nu dau nume,ei nu au nici-o vina.Asa a ajuns la mine.Am dat telefon si au fost foarte amabili,mi s-a spus ca produsul va fii inlocuit fara nici o problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum