Vizitator Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Salutare tuturor. Am realizat un amplificator cu TDA7294,dar ma supara ceva la el,si anume zgomotul de pe fundal cand amplificatorul nu este in funtiune. Am schimbat cablul cu unul ecracant,dar nu am scapat total de brum Condensatorii de filtraj sunt de 22000uF/50v. Sunt chiar foarte mari zic eu. Ar mai fi o idee sa pun la puntea redresoare condensatoare ceramice de 1600v ,dar nu stiu ce valoare trebuie sa aiba si cum sa ii leg la punte. Am vazut intr-un amplificator ideea asta si stiu ca poate rezolva problema. Cine ma poate ajuta? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Poti pune poze sa vedem si noi cablajul asa ne edificam mai bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 poza amplificatorului? sau poza kitului audio? revin imediat cu poze. Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Pune și în paralel cu fiecare diodă redresoare condensatori de circa 10-100nF/250V Cam ca în atașament Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Exact asa gandeam si eu,doar ca nu eram sigur,si am zis sa intreb decat sa fac vreo prostie. Multumesc Domnule Validae ! am sa revin si cu o poza a amplificatorului,pentru o parere, si poate ca am facut ceva gresit....astfel poate ma corectati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum