CBI Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Daca poti sa faci si alte cutii eu zic sa faci totul corect ca sa obtii un sunet pe masura,asta daca tot ai de gand(si faci ce trebuie) sa iei ceva mai de calitate.Daca par a fi ok totusi din simulari si se pot incadra cat de cat (ca volum ma refer,ca acordul il faci dupa) poti sa le folosesti si pe acelea,dar e cam mare volumul si ma indoiesc ca nu trebuie sa faci modificari.Eu zic ca daca tot iei 4 basi sa faci 4 boxe,cu cate un dif pe boxa,astfel putand asculta quadro sau 4.0 virtual,care da senzatie mai buna de ambianta decat 2,chiair si pe stereo,clonand semnalul. Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 am inceles.....o sa vad poate o sa pot sa modific incintele.....multumesc de sfat...cum pot face si eu o simulare????? Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Cu winisd,unibox sau bassbox.Primele 2 sunt sharefree ultimul e cu crack prin diferite locuri.Faci un proiect nou si bagi datele difurilor si ITI SPARGI CAPUL :smt003 .Incerci sa obtii un rasp liniar si cu un F3 cat mai mic la fel si Group delay la fel.Din pacate ultimele 2 se bat cap in cap :smt003 si trebuie sa ajungi la un compromis.Aici e toata cheia.Pt inceput cauta winisd beta,nu alfa.Nu ai cum sa nu te descurci.Dupa cateva incercari incearca si cu celelate.Dar cu ele vezi doar un grafic virtual pe joase ,cam cum cade .De la asta pana la boxa finala e drum lung.Trebuie filtre.Vezi poate gasesti un proiect la visaton gata facut cu difuri recomandate si filtre.Arunca un oki si pe brosura de la SAL,cauta dupa sbx 2030(iar ca tw dtf801,nu dtf12) si ca medie(ca nu mere fara) un sbx de 4-5".Daca gasesti ceva difuri care-ti par interesante si se pot aduce(vezi pe visaton.ro) mai intreaba apoi.E destul de greu. De aceea e mai bine sa incerci ceva verificat la inceput sa nu te dezamagesti .In timp daca mai vrei poti incerca si pe propria piele :smt003 Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 ok .....ma pun pe cautat programelele, si fac o incercare savad cemi iese/...../multumesc...o sa ma uit si la visaton la proiecte deja facute , mam uitat si aici , am vazut cateceva care miar place;) ,multumesc inca odata Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 am gasit programelu winisd , si am incercat sa fac o simulare cu difurile recomandate de CBI , (visaton ws 20 E 8) se aude bine , ar merge , e prima simulare pe care o fac . , multumesc Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 am mai facut o simulare insa am folosit W 200 SC 8 , imi place mai multcum se aud astea... Link spre comentariu
ice_shadow Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 De ce nu scrii totul intr-un singur post??? :partyman: Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 pai miam adus aminte mai tarziu :weedman: Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 daca tot nu a-ti sters topicul , voi reveni cu niste poze , de finalizare proiect :smt033 , sa ma mandresc un pic , ieri am cumparat mocheta si m-am apucat de treaba , una am terminat-o aseara , una o voi tremina astazi , sunt bucuros de cum mi-au iesit...numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum