Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut all,sunt incepator,am si eu nevoie de cateva sfatuuri

Vizitator adrianpruna

Postări Recomandate

Vizitator adrianpruna

salutma numesc adrian , si am si eu o rugaminte la voi , sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi , am niste incinte de la un prieten , si vreau sa cumpar si eu cele necesare...sami dati niste idei , difuzoare , filtru daca este nevoie , activ sau pasiv , accesorii , de toate natiile , ot ce merge pus pe ele:dIncintele au urmatoarele dimensiuni :1000 mm inaltime , 270 latime , si 270 adancimegaurile ptr difuzoare sunt in numar de 3 si anume : 2 de 180 mm(adica difuri de 200 mm) , un tweeter de 80 mm adica 100 mm , si gaura ptr tun de bass de 95 mmastept un pic de ajutor , va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

4

• adi_0106

3

• radue

1

• neinvins

1

Top autori în acest subiect

Vizitator adrianpruna

cati bani esti dispus sa bagi in difuzoare + filtre ?

pai mam gandit , si bag oricat , pot sa le iau si treptat ...nu trebuie toate odata , dar macar sa le fac calumea intelegi???multam
Link spre comentariu

De ce ai pus acest titlu topicului ?Daca nu raspundea nimeni il stergeam ( am mai sters cateva aproximativ asemanatoare )...Daca ar pune toti asemenea titluri oare cum crezi ca ar arata forumul ?

Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna

hai sa zic ca as da 150 ron pe un dif. , nush exact cati bani as baga ....cum am mai zis le pot lua pe rand....multumesc...de ce am pus numele asta topicului???am crezut ca asa este bine...nush sa zic de ce...asta mia venit in minte...multumesc ca nu lai sters , toata stima

Link spre comentariu

incinta asta a ta are vreo 72 L .... ceea ce e destul de mult pt 2 difuri de 8"am incercat sa simulez cu sb-8 si cu 200lrbh de la kon si ..... is aiurea ... nu mergnu stiu ce sa zic ....Vasile - ai tu ceva pt incinta asta ?

Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna

daca am ceva ptr inciinta asta ???adik daca am ceva difuri???nup nu am cumparat nimic , am vrut sa ma sfatuiesc inainte de a incepe de a cumpara...multumesc

Link spre comentariu

Ar merge 2 SAL-uri de de 8",sbx 2030,asta pt. bubuiala si dondaneala,,dar sunt ieftine si mai ieftine de atat nu stiu(circa 700mii unul) cu inalta dtf801,vreo 300mii una.Apoi ar mai merge beyma 8br40,dar in compresie,trebuie astupat portul cu unul din cele 2 tw din seria studio.Sau si mai bine visaton w200,tot compresie ,dar e 2 bete unu,vezi ca au si unele mai ieftine dar nu le am bagati parametrii in simulator ca nu m-au interesat,poate incerci si tu ca nu-i greu.Uite-le aici:

http://www.visaton.com/en/chassis_zubeh ... 20e_8.html

http://www.visaton.com/en/chassis_zubeh ... 200_8.html

Sunt tot pe la 1mil.Toate indica un F3 decent,sub 50hz,unele chiar si mai jos,simulati vorbind.Daca nu sunt lucrate calumea cutiile,sau sunt din material subtire si neintarite pt cat te costa sa-ti faci altele ca sa nu-ti bati joc de difizoare e pacat.Ca sa faci o boxa mai intai se cauta difuzoare si apoi se fac cutiile nu invers,mai ales ca vad ca ai de gand sa faci tot tacamul(joase,inalte,filtre,...)Invers,strans cu usa de bani si nepotriviri ies lazi cu difuzoare.Parerea mea.Se poate face ceva oricum daca ai vointa,tu hotarasti daca merita

Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna

Sunt bune dar nu pt boxe :smt005 .Zici ca vrei sa faci boxe,nu altceva.Daca ajungi sa iei asa ceva nu mai te putem ajuta din pacate.Asa ai putea sa iei sbx2030 ca ar merge ceva mai bine.Cat despre filtrul ala la cum arata si la cat costa numa 3 cai nu-i acolo si la fel si cu cei 200w.Numa uite-te si tu ce frumos sta condensatorul ala polarizat acolo nu mai zic ca bobinele alea sunt cat acadeaua si care abia rezista la tw,panta de taiere mica,frecv de taiere? si 4/8o functionare.Sa fim seriosi.

Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna

salut , am intrebat de acele difuzoare ptr ca mi le recomandase cineva....si am vrut sa aflu si parerea voastra....mati convins:) , ( cred capana laurma o sa iauce mia zis CBI cu difurilede la visaton ), multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări