Vizitator SIG Postat Noiembrie 29, 2004 Partajează Postat Noiembrie 29, 2004 Ma ajuta cineva cu o schema ce preia semnal mare de la iesirea stereo a amplifului si il reduce,il pregateste, ptr.a-l folosi apoi la amplificare inspre subwoofer. Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 :shock: de ce atata nebunie?nu merge un potentiometru dublu care sa reduca tensiunea?sau sa iei semnal de pe intrarea amplificatorului..sau nu poti desface "scula"? Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Decembrie 3, 2004 Partajează Postat Decembrie 3, 2004 Exact, nu vreau sa desfac "scula":si oare sa fie atat de simplu cum spui ,doar un potentiometru?Semnalul de la iesirea "sculei"e proiectat sa iasa pe o boxa de impedanta de 4-8 ohmi pe cand ptr.intrarea in premplificare semnalul de preamplificare cade pe un preamp.cu rezistenta de cativa zeci de kohmi,sau nu este asa"Nu de alta dar as dori sa amplific ptr.subwoofer un semnal diminuat dar totusi de calitate. Link spre comentariu
habarnam Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 Daca nu poti desface "scula", ajunge un divizor rezistiv (chiar si un potentiometru dublu LOGARITMIC), exact cum spune niq_ro Link spre comentariu
Vizitator drbas Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 NU te mai chinui cu potentiometre ca nu o sa iti iasa deoarece nu o sa se adapteze la impedante casetofonu (cdplayeru ) cu amplificatorul .Vezi ca este in revista Connex 8/ 2000 un adaptor cu Tl082 iti dadeam eu schema da nu am scaner.Eu am facut montajul si se comporta excelent. Link spre comentariu
Vizitator LiviuS Postat Decembrie 12, 2004 Partajează Postat Decembrie 12, 2004 Gasesti la Conex gata facut cu 130.000 http://www.conexelectronic.ro/images/pi ... ucts/13254[/img] Link spre comentariu
Jules00 Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 Ia uitati ce am gasit eu prin "Caleidoscop Audio", George D. Oprescu, Ed. Albatros, 1982, pag. 120...o schema de redare "trifonica", in care ampl. de bas (subwoofer) era conectat la iesirea ampl. stereo. Cu un simplu filtru pasiv se poate lega acel ampl. de subwoofer fara a "patrunde" in ampl. stereo. Pot. serveste la reglarea profunzimii basilor. L-am incercat si merge extraordinar de bine... Bafta si salutare! Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 E simpla solutia,si daca zici ca e eficienta ,multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum