Vizitator DSN-Tuning Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 (editat) Pfff, asta nu stiu, ca amcel putin 20-30 de transformatoare dar mai mici, si nu mai stiu de pe la ce le-am scos... poze noi zilele astea nu mai pot pune pentru ca sun plecat din localitate, inapoi ajung duminica... Editat Martie 12, 2015 de DSN-Tuning Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Ma refeream la ventilator, nu la transformatoare. Link spre comentariu
validae Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Ventilatorul nu se alimentează cu curent alternativ și în curent continuu, trebuie să pui o punte refresoare și un condensator de filtraj între transformator și ventilator.Mă mir cum a rezistat așa.... Măcar schema de redresor cu priză mediană care ți-am dat-o mai înainte s-o faci, două diode 1N4007 și un condensator de 470uF/25V. Link spre comentariu
Vizitator DSN-Tuning Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Ventilatorul e scos de pe o sursa de pc mai veche... sursa avea 350w nu stiu daca ajuta Link spre comentariu
validae Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Acolo se alimenta din 12V curent continuu. Pune-i punte și condensator dacă vrei să funcționeze corect. Link spre comentariu
Vizitator DSN-Tuning Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Am sa mai incerc cate ceva cand ajung acasa, mi-a dat un prieten un adaptor de la 220 la 12v cu priza de bricheta auto care teoretic scoate vre-o 12-13v, incerc pe aia si daca nu cred ca am sa iau un ventilator din comert... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum