Vizitator raducel Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 nu m-am exprimat chiar bine dar se intzelege ce am vrut sa spun Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 am folosit la o petrecere boxe pe 3 cai cu asemenea difuzoare pe bas cutiile aveau in jur de 130 de litri dar basul lipsea cu desavarsire, ca amplificare aveam amplificator cu tda7294 care este reglat sa nu scoata distorsiuni multe la putere maxima :rolleyes: Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 Normal ca lipsea, intr-o incinta de 130 de litri nici nu ma mir, daca mai mareai putin incinta puteai pune un hp18w :rolleyes:, ceea ce nu se poate compara cu EUROTECH de 10", pur si simplu acel difuzor nu are puterea necesara sa impinga atata aer. Asa de curios cum a fost reglata sa nu scoata distorsiuni multe la putere maxima? Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 a fost limitat semnalul de intrare astfel incat pe osciloscop sa nu aiba distorsiuni mari :tonqe: iar boxele nu erau ale mele erau ale unui coleg :smt003 Link spre comentariu
stefanev Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 intr-o incinta de 130 de litri nici nu ma mir, daca mai mareai putin incinta puteai pune un hp18wintra frumos HP18W in 130litri ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum