Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa Digitala 0-25V 0-5A cu Atmega8-LCD-LM723

Postări Recomandate

De aceea am postat mai repede unele poze ca sa ai o privire de ansamblu si sa-ti poti face o organizare anticipata

Alta varianta ar fi cu butoane cu revenire pushpull care sunt mai mici 

Oricum cutia folosita de mine este Z-17 destul de mare ca dimensiuni dar nu prea am loc si mi-ar trebui un traf mai mare,mai puternic sa acopere cei 5A.plus cel mic.Trebuie exploatat spatiul pe verticala prin etajare

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator radiomontaj02

All the brothers greetings I collected this circuit works fine, but in the board from the TC there is an error and the protection will not work properly until I can insert the picture but this is the area near the relay and connected to the LM358 for memory, I can be mistaken if I open my power supply I'll look and point out more precisely, all the luck.

Link spre comentariu
Vizitator radiomontaj02

Здесь ошибка,красным добавил дорожку был разрыв.2 вывод LM358 на сопротивление R14.Here is an error in pdf, the red track added was a gap.2 output of LM358 to resistor R14. How to insert images?

Link spre comentariu
Vizitator radiomontaj02

Здесь ошибка, красным добавил дорожку был разрыв.2 вывод LM358 на сопротивление R14.Это ошибка в pdf, добавленная красная дорожка была выходом.2 LM358 на резистор R14.https://imgur.com/7knM5In

Editat de radiomontaj02
Link spre comentariu
Vizitator radiomontaj02

validae я извиняюсь я сделал правку в # 97 так нормально,просто я еще не могу разобраться с картой сайта я из России,Кавказ.validae I'm sorry I made editing at # 97 so normal, I just can not figure out the site map I'm from Russia, the Caucasus.

Link spre comentariu

The link you posted in (#96) is incomplete, so it does not appear. Try to upload again, and carefully copy only the ,,BBcode (Forums) link that appears when you click on the top-right label ,,Share links,, of the uploaded image.

Mai exista o metoda, se face highlight pe link-ul care nu se deschide, se copiaza, se pune in bara de adrese a browser-ului prin paste and go, si gata.

Editat de alcon
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări