Vizitator bebita Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 (editat) Salut fourumisti am achizitionat in urma unui schimb nu amplificator shiva ppa1200 defect dar imi ingreuneaza foarte mult munca lipsa manualului service daca are cineva manualul service va rog frumos sa mi-l dati si mie Editat Martie 10, 2015 de bebita Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Manual , nu , dar gasesti cate ceva ... aici :https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAUQjhw&url=http%3A%2F%2Fwww.hobbielektronika.hu%2Fforum%2Ftopic_4797.html%3Fpg%3D0&ei=oSL_VNT1KMivPO2qgIgG&bvm=bv.87611401,d.d2s&psig=AFQjCNHM6H-ASUnXwUS3NcbCr3m8Ns51Zw&ust=1426092891697282 Link spre comentariu
Vizitator bebita Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 multumesc ,am gasit cateva rezistente arse de 2,2 ohm la 0.25w dar nu imi pot da seama ce prefinal a avut inainte ca acum are 2 mosfeti pusi si pe pnp si pe npn tranzistori sunt 2sc5200 si 2sa1943 alimemtati la +-80vcc si sunt cate 7 finali pe ramura astept o parere Link spre comentariu
Vizitator bebita Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 salut imi poate spune cineva ce prefinali are amplificatorul va rog frumos ,am montat toti tranzistori si mi se incalzeste cu mosfeturile acelea Link spre comentariu
Vizitator bebita Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 chiar nu a reparat nimeni un amplificator asemanator ? Link spre comentariu
piciorang ovidiu Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 salut, am vazut amplificatorul la vanzare dar in fine daca vreti sa-l reparati trebui mai multe detali; tensiuni de alimentare, configuratie etaj final poze sa vedem ce este parlit etc cat despre prefinal sunt bipolari singuri mosfeti sunt in etajul de intrare in oglinda, schema o gasesti in link-ul de mai sus, pentru mai multe detali va stau la dispozitie cat a-mi permite timpul. stima Link spre comentariu
Vizitator bebita Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 are 2 tensiuni de forta 0-66v ac ,0-66v ac parlite nu sunt multe ,dar inlocuite ,puse echivalenti sunt o groaza Link spre comentariu
piciorang ovidiu Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 salut, daca are doar 2 tensiuni de alimentare si finali sunt in paralel etajul este o clasa AB(AB-B), acum trebui stabilit daca este identic cu schema din link fara finali din partea de sus adica cei alimentati cu 110v cat are seria 1600 (clasa H 2x55 -2x110) prefinali se pot pune 2sc4973- 2sa1943 sunt cu capsula izolat eu i-am folosit si sunt capabili sa conduca 10 finali 2sc5200 fara greata sau 2sc5200 daca permite cablajul (dispunere pini) cat despre ambalarea termica mai mult ca sigur se datoreaza curentului reglat prost. Ce mai trebui facut este sa veden daca etajul de intrare corespunde cu ce-l din link . A-mi este mult mai usor sa va indrum cu o schema in fata. Daca stabilim schema putem sa vedem ce sa inlocuit si ce trebui inlocuit sa fie cum a fost in sch. Spunetim daca este primul amplificator de putere pe care incercati sa-l reparati? P.S. amplificatorul am vrut sa-l cumpar acum ceva timp nu ne-am inteles la pret, parca 280 ron nu mai stiu.stima Link spre comentariu
Vizitator bebita Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 nu il repar eu ,am pe cineva care a mai reparat cateva amplificatoare profesionale ,problema mare este ca cine a umblat la el a modificat mult incluziv transformatorul care are 1kw si decat o singura tensiune de forta +-66vca problema este ca ii lipseste o punte redresoare si inca o tensiune de +-40ca cred ,transformatorul as mai putea eu sa-i mai trag o infasurare peste de +-40 sau de cat e nevoie dar numai sa fie asta problema oricum pe placa sunt modificate multe piese ,in cursul zilei de astazi voi desface una si voi face poze din toate pozitiile multumesc pentru sfaturi eu am facut schimb cu dansul (inca imi datoareaza 50 ron ) ,i-am oferit un kit fet 400 cu tot cu traf si redresare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum