nonyhaha Postat Ianuarie 23, 2007 Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 are cineva idee daca a aparut vreo metoda de resoftuire a acestui telefon? sau deblocarea lui? Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 Da, exista metoda de rescriere a softului, caci exista si scrierea, altfel nu ar exista telefonul, nu? :yawinkle: Deblocarea inca nu este posibila. Link spre comentariu
cometa Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 se poate debloca W8 da ii cam scump.....35? Link spre comentariu
vasy_gsm Postat August 25, 2007 Partajează Postat August 25, 2007 se poate debloca W8 da ii cam scump.....35€ Stii tu ca merge decodat si de pe Italy 3...? Cine face ca allgsmunlock nu face ,cu box-ri inca nu se face este platforma SE..... Cine face atunci ? Link spre comentariu
cometa Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 nu fi ashea sigur ca nu se face ;) se poate face numa ca nu oricine poate......se da flashul jos se pune pe alt telefon se citeshte il pui napoi pe w8 si cam atat mai nashpa e ca ii plin cu silcon flashu......acuma mi-am comandat ceva solutzie pt dizolvarea siliconului si o sa incerc sa ma joc cu el;) Link spre comentariu
one Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Daca nu este dat un nume degeaba putem spune "se face".Intr-adevar, este mult mai probabil ca un lucru sa existe sau sa fie posibil decat sa nu existe sau sa nu se poata.Orice telefon care se poate coda, teoretic se poate si decoda. Dar daca asta implica de exemplu inlocuirea unui circuit, atunci unde mai este garantia unei bune functionari? O operatie in regim de amator nu se compara cu una facuta de linia de asamblare.Ce ai vrut sa spui, Cometa, cu "..se da flashul jos se pune pe alt telefon se citeshte il pui napoi pe w8". Adica, "se citeste" cum? Cred ca doar presupui... De ce sa dai flashul jos?Solutia pentru dizolvat rasina este foarte puternica, ai posibilitatea sa distrugi cablajul. Cred ca ai spus bine "o sa incerc sa ma joc cu el".Sagem MyW-8 si alte telefoane 3G, care nu au fost vandute pe piata romaneasca nici nu vad de ce s-ar decoda in Romania, deoarece majoritatea sunt aduse in tara dupa ce au fost furate prin alte parti. Numarul lor este relativ mic. Nu este rentabila investitia intr-un box, chiar daca ar exista.MyW8 se poate decoda de exemplu cu un box care se numeste IQbox si care trebuie sa aiba un modul aditional, cum ar fi de exemplu HWK pentru UFS. Nu stiu cat costa boxul asta dar cu siguranta se va amortiza in destul de mult timp.Desi lucrez in service, nu mi se pare un lucru normal decodarea, si sunt convins ca in viitor decodarile vor fi din ce in ce mai scumpe, facandu-se cu log-uri, si aceasta operatie va fi descurajata. Exemplul celor de la Nokia va fi copiat de ceilalti. Link spre comentariu
vasy_gsm Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 nu fi ashea sigur ca nu se face ;) se poate face numa ca nu oricine poate......se da flashul jos se pune pe alt telefon se citeshte il pui napoi pe w8 si cam atat mai nashpa e ca ii plin cu silcon flashu......acuma mi-am comandat ceva solutzie pt dizolvarea siliconului si o sa incerc sa ma joc cu el;) Ceea ce spui tu se face cu my210x ... nu cu w8........pentru asta inca nu este solutie, numai cu allgsmunlock, si asta peste putin timp. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 imi cer scuze ca ma bag aiurea...dar am si eu o nenorocire de sagem myx5-2 care se blocheaza cand i se pune pata(cand fac poze.cand il iau repede la butonat ...etc..) se poate resofta?si daca,cineva ma poate indruma undeva?(preferabil in buc ) va multumesc...daca deranjeaza pe cineva postul meu il voi sterge... Link spre comentariu
cometa Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 fratzilor fara suparare da se poate decoda w8.......in privintza dezlipirii de pe placa a procesorelor siliconate am mai facu-o fara sa stric placa am statie de lipit cu IR ........daca o sa cautatzi pe forumul mare de telefoane o sa gasitzi discutzii si sunt oameni care au facut si au reushit sa decodeze inca nu am facuto eu personal dar cand am sa decodez o sa pun un video tutorial cu toata operatiunea pana acuma cel mai gru mia fost sa decodez nk n80 ca era cam mult silicon unde ii tp-ul da m-am chinuit si am reushit .....sper sa pot si cu w8-ul ;) Link spre comentariu
one Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 fratzilor fara suparare da se poate decoda w8.......in privintza dezlipirii de pe placa a procesorelor siliconate am mai facu-o fara sa stric placa am statie de lipit cu IR ........ .....sper sa pot si cu w8-ul ;)Si cam la cat evaluezi tu munca aceasta de decodare prin aceasta metoda? Nu de alta dar daca faci pe 10lei acolo poate dcodez si eu la tine cateva bucati... :partyman: Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 Daca vreti decoda MYW-8..................... De astazi pe allgsmunlock... costa 20 de credite si nu mai omori telefonul cu dezlipitul integratelor.... :tonqe: deocamdata este beta-software-ul unele se fac altele nu depinde de retea... asteptam si noi finalul... :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum