FLORIN IORDACHE Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Va salut ! Cine are acest telefon Iphone 3Gs,il rog frumos sa ma anunte si pe mine. Multumesc mult !! Astept raspuns !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Cine ma ajuta si pe mine sa-mi fac si eu un cont pe ITunes store sau pe app store pe acest telefon Iphone 3Gs,pentru ca eu am tot am incercat sa-mi fac cont,dar fara nici un raspuns (rezultat).... De exemplu cand dau pe creati id Apple nou , imi apare asta,ca conentare imposibila la Itunes store . Oare ce pot face ?? Va astept un raspuns !! Link spre comentariu
1987 Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Il faceti de pe pc cel mai bine. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 http://www.apple.com/support/systemstatus/ Momentan App store iTunes store si altele sunt indisponibile. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 (editat) Buna ziua ! Am incercat sa-mi fac cont pe iTunes store direct de pe pc-ul meu,dar tot degeaba pentru ca,cand am vrut sa-mi creiez contul apple id mi-a aparut mesajul acesta : For assistance,contact iTones support at . www.apple.com/support/itunes/ww/. Eu cred ca domnul gabiz_ro a avut perfecta dreptate cand mi-a zis ca momentan App store iTunes store sunt indisponibile. Va multumesc mult pentru ajutorul acordat !! Editat Martie 12, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 Problema rezolvata . Va multumesc mult !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum