george81 Postat Ianuarie 23, 2007 Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 Salut!Am o boxa asemanatoare cu Melomanul dar nu este Meloman, cineva mi-a zis ca este STAR. Voi ce spuneti?PS: Am primit-o fara diful de bass si cu inaltele arse; am pus si eu niste difuri ce le aveam pe-a acasa.Numai bine,George Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 23, 2007 Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 si ce anume vrei sa ne intrebi la aceasta rubrica ? Link spre comentariu
george81 Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 Salut!Vreau sa-mi confirmati daca este o boxa "STAR" sau nu.Sau sa-mi spuneti daca o recunosteti. E facuta de electronica industriala.PS: Tara daca vrei poti sa muti topic-ul la diverse sau unde vrei tu.O zi buna,George Link spre comentariu
alint Postat Ianuarie 25, 2007 Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 e "Star", facuta de electronica industriala, si avea 80w declarati Link spre comentariu
george81 Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Salut!Va multumes pentu ajutor!Numai bine,George Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum