Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

XBOX Classic+Montiror PC

Vizitator babutza93

Postări Recomandate

Vizitator babutza93

Buna seara tuturor, doresc sa realizez un fel de Multimedia Center, adica mai exact dezmembrarea completa a unui Xbox classic si a unui monitor de pc (LCD) si Montarea lor intr-o carcasa facuta de mine (Plexiglas,Policarbonat, etc.) iar apoi modarea consolei si inlocuirea hdd-ului de 10gb cu unul mai mare (minim 160GB). Ma descurc cu aproape tot dar singuru semn de intrebare este in legatura cu conversia semnalului video care la xbox-ul clasic are 2 tipuri de iesiri  AV sau Component, al meu dispune doar de cablu AV. Monitorul de pc are doar conexiune VGA si vreau sa stiu daca se poate face un dispozitiv de conversie din AV in VGA fara sa trebuiasca sa dau de la 150 de lei in sus pt un convertor video digital. Bun am si o idee legata de un DVD Player care in spate are iesire AV,Component,Coaxial,S-Video,Scart,VGA si sunt curios daca se poate modifica in asa fel sa pot sa ii dau semnal AV si sa imi ofere VGA,Component,Coaxial,etc. sper ca am postat unde trebuie pentru ca sunt destul de nou pe acest forum. P.S. DVD-ul este modelul MO Edition DV-L067 Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări