Vizitator revolt Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Salut, este primul meu post aici, si am o intrebare la care sper sa pot primi un raspuns. Am un amplificator Onkyo A850 si vreau sa il conectez la un amplituner, tot Onkyo, dar nu stiu de unde sa iau semnal? As vrea acest lucru deoarece amplificatorul este vintage si am nevoie si de radio, iar un tuner simplu este aproape la pret cu un amplituner, care are si alte facilitati. Din ce am vazut, amplitunerele vintage sau cele mai recente nu au iesire de preamplificare, sa iau semnal de pe casti ? Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Despre ce model de amplituner e vorba? Multe scot semnal pe Tape 1 si/sau 2 pentru a permite inregistrarea. Link spre comentariu
Vizitator revolt Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Nu am un model preferat, am vazut un Onkyo TX-SR601E de exemplu la vanzare. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Din ce am vazut, amplitunerele vintage sau cele mai recente nu au iesire de preamplificare Nu ai vazut bine... nu cred sa fie vreunul care sa nu aiba disponibil semnal de iesire cules inainte de intrarea amplificatorului de putere. Link spre comentariu
Vizitator revolt Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Acele era doar de exemplu, si chiar asa, de unde as putea lua semnal? ...cu o incercuire ceva pe desen, ca nu ma pricep. Colegul bmwh mi-a dat un raspuns de luat in seama, nu credeam ca pe la tape1 si emite. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Chiar asa de greu este sa vezi unde scrie OUT? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum