Vizitator vlucian Postat Ianuarie 24, 2007 Partajează Postat Ianuarie 24, 2007 inteleg totusi ca daca erau probleme cu traful ar fi oscilat ambele lampi. o sa mai verific inca odata componentele, legaturile... etc Link spre comentariu
Vizitator vlucian Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 am reusit sa leg bine infasurarile trafului de iesire si acum pot masura toate tensiunile de pe acolo. am tensiuni de negativare egale, amplificarea e ok si ar suna bine daca nu as avea un brum destul de puternic. daca insa iau din traf alimentarea anodica brumul dispare iar muzica se aude aproape cristal cateva secunde (pana se descarca conzii de pe anodica). mai e o problema cu reactia globala... nu o pot conecta la secundar ca dispare orice amplificare daca las firul asa in aer atunci e foarte sensibil la pozitia in care il pun ... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 ... am tensiuni de negativare egale ....Egale cu cat?Despre reactie.... nici eu nu am. Se aude foarte bine.Brumul... ce filtraj ai? Link spre comentariu
Vizitator vlucian Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 32vinseamna ca aia au fost niste tampiti daca au pus reactia acolo?filtrajul e destul de baban: 20 000 micro pe filamentul lampii din pre si 1500 micro pe anodica Link spre comentariu
pusttiu Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 1. pt negativare e destul de buna tensiunea. 2. daca era unu tampit nu facea o schema....nu oricine face asa ceva. (aici ma refer la priectare)3. numai cu c-uri e mai greu sa faci filtrare....mai pune si un drosel acolo ,,,,cit de micut ca o sa vezi ca i-a brumul cA SI cu miina ) Link spre comentariu
ALEKS Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 Reactia negativa e una dintre cele mai mari descoperiri cu aplicatii in electronica, automatica si nu numai.Trebuie inseriata si o bobina de vreo 5H intre condensatoarele de pe anodica.Alexe Link spre comentariu
Vizitator vlucian Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 sunt convins ca n-au fost tampiti ... era o exprimare mai plastica :)am deja un drosel de tuburi neon bagat acolo intre condensatorii de la anodica. nu stiu cati mH are. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 E bun si droselul de la neoane, dar fiindca e facut ptr. c.a. cred ca in timp se va magnetiza si isi va modifica inductanta. Droselele de c.c. au intrefier tocmai ptr. ca sa nu se magnetizeze.Bafta! Link spre comentariu
Vizitator vlucian Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 de ce-am eu la avatar "zice ca-i mester" ca n-am zis niciodata asta. cum schimb, sa nu mai induc lumea in eroare ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 de ce-am eu la avatar "zice ca-i mester" ca n-am zis niciodata asta. cum schimb, sa nu mai induc lumea in eroare ?E in functie de numarul de posturi :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum