Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PP cu 6p3s- povestea continua... :)

Vizitator vlucian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

4

• pusttiu

3

• vasilenicolae52

3

• zal

2

Top autori în acest subiect

Vizitator vlucian

am reusit sa leg bine infasurarile trafului de iesire si acum pot masura toate tensiunile de pe acolo. am tensiuni de negativare egale, amplificarea e ok si ar suna bine daca nu as avea un brum destul de puternic. daca insa iau din traf alimentarea anodica brumul dispare iar muzica se aude aproape cristal cateva secunde (pana se descarca conzii de pe anodica). mai e o problema cu reactia globala... nu o pot conecta la secundar ca dispare orice amplificare daca las firul asa in aer atunci e foarte sensibil la pozitia in care il pun ...

Link spre comentariu

1. pt negativare e destul de buna tensiunea. 2. daca era unu tampit nu facea o schema....nu oricine face asa ceva. (aici ma refer la priectare)3. numai cu c-uri e mai greu sa faci filtrare....mai pune si un drosel acolo ,,,,cit de micut ca o sa vezi ca i-a brumul cA SI cu miina :))

Link spre comentariu

Reactia negativa e una dintre cele mai mari descoperiri cu aplicatii in electronica, automatica si nu numai.Trebuie inseriata si o bobina de vreo 5H intre condensatoarele de pe anodica.Alexe

Link spre comentariu
Vizitator vlucian

sunt convins ca n-au fost tampiti ... era o exprimare mai plastica :)am deja un drosel de tuburi neon bagat acolo intre condensatorii de la anodica. nu stiu cati mH are.

Link spre comentariu

E bun si droselul de la neoane, dar fiindca e facut ptr. c.a. cred ca in timp se va magnetiza si isi va modifica inductanta. Droselele de c.c. au intrefier tocmai ptr. ca sa nu se magnetizeze.Bafta!

Link spre comentariu

de ce-am eu la avatar "zice ca-i mester" ca n-am zis niciodata asta. cum schimb, sa nu mai induc lumea in eroare ?

E in functie de numarul de posturi :partyman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări