gauss Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Din 2015 , cred ca s - a uscat . Intr - un fel sau altul ... Initiatorul n - a mai vizitat forumul din sept . 2015 . O fi refacut acoperisul ? ... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 (editat) Din ce mi-a spus un meserias,cheresteua de rasinoase, se usuca in aer liber timp de cel putin 3 ani. De ce atita? Cheresteaua sa usuca atita pentru a nu mai ''lucra'' in timp. Se stie ca lemnul de brad are prostul obicei de a se ''dilata'' si ''contracta'' in timp,daca nu a fost uscat suficient. Cheresteaua se poate usca si in uscatoare cu aburi, dar asta costa destul de mult. Am patit-o cu cherestea uscata in podul unui grajd. Am tinut-o aproape 5 ani la uscat. Dupa prelucrare si montare,citiva ani totul a fost in ordine! Dupa aproape 10 ani , au aparut rosturi intre scinduri,ajungind sa fie si de 10mm. Acum aproape doi ani,cind m-am hotarit sa renovez apartamentul, am demontat pardoseala hotarindu-ma sa pun parchet laminat. Editat Februarie 24, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum