Dj_Dog Postat Ianuarie 23, 2007 Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 salutam luat mai de mult o schema de pe fpt-ul acestui forum si din pacate am pierdut-oera o schema de neon music beat, o mai are careva?schema era destul de simpla se folosea un transformator de 7,5V daca imi aduc bine aminte si avea AO...daca o mai are cineva va rog sa mi-o dea si miemultumesc!!! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 23, 2007 Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 asta ?daca faci montajul - zi-mi si mie cum functioneaza .... am si eu niste idei cu asa ceva Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 23, 2007 Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 Banuiesc ca e vorba in schema de un neon mic ca putere, oricum sa tii cont ca daca trafo e de (sa zicem) 10v/220vca, chiar daca sursa montajului e de 12vcc, nu vei avea 220vca in secundar. Cred ca ar trebui folosit un tranz. Darlington, un BD647 de exemplu ptr o deschidere mai buna, iar sursa de alimentare e bine sa o faci reglabila ca sa poti obtine pe becul de neon o tensiune suficienta altfel vei avea numai niste pîlpîiri.Parerea mea...Bafta! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2007 cred ca o sa il incerc pana la urma sa vdm daca merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum