Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV platinium RML-20 OTXT

iulian67

Postări Recomandate

Salut 

am un tv  diagonala 51 care a venit cu defect de cadre linie,am constatat ca ,nu se alimenta cadrele rezisteta dupa trafo linii intrerupta  iar dioda dupa ea in scurt   in rest  nimic .am inlocuit si tv functioneaza.problema este ca B+ este 135V,iar pe cadre 31V.

sursa este cu STRG5653,am inlocuit filtrajele din primar dar nimic B+ tot 135V,am verificat sa nu fie devalorizate rezistente dar  nimic. Este sasiu GCI 1VO 94V 0, proc TDA 9361PS/N2/,cadre  LA78040. 

nu are optocluplor nu are reglaj cum pot micsora B + ?

o schema sa mai sap sau un sfat ar fi binevenit .

multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• iulian67

2

• Nostalgic

2

• crmn1

1

Top autori în acest subiect

u1 la acest tv conform schemei este intradevar 135v iar pe cadre 28v nu vad o exagerare mare pe cadre la chinezariile asta nu e o mare diferenta .aveti mare grija la toti condensatorii in rest bafta

Link spre comentariu

U video trebuie sa fie 176v. Verifica C403, C405, R403,C401 si daca ai cu ce vizualizeaza forma si amplitudinea impulsurilor in baza driver, baza final linii si colector linii sa corespunda ca-n schema. .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări