Darden Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Va salut,cu respect! Caut,dar fara rezultat ,acest circuit integrat, tda5200, care echipeaza un modul de receptie wireless a unei porti ,la o casa! A intrat in scurt si mi-a ars si stabilizatorul de 5volti! Nu am gasit nicaieri....se pare ca sunt utilizate in mai multe aplicatii ! Astept o sugestie,pe unde l-as putea gasi,chiar si recuperat! Va multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Ai mesaj in ... PM Link spre comentariu
Electronicserver Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 http://www.soselectronic.ro/?str=371&artnum=W001625&name=infineon-tda5200 Link spre comentariu
nostrom Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Insa comanda minima e de 3000 Buc !? Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 O ... rezerva , nu strica. ) Link spre comentariu
Darden Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Speram sa cunoasteti ceva aparaturi de unde sa recuperez asa ceva....cu comanda e mai greu....Multumesc pt raspunsuri! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Ai citit mesajul ... ? Link spre comentariu
Darden Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Acum.....va multumesc mult....dau inainte cu comanda si revin cu rezultate! Multumesc! Link spre comentariu
Darden Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Astazi a ajuns comanda....foarte ok magazinul sugerat de d-ul leoncris,ii multumesc ,inca o data,pt indrumare(renuntasem sa mai caut) ! Am pus integratul sus,totul in regula,proprietarul fericit! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum