Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

As dori o RECOMANDARE pentru FILTRE SUNET PE 3 CAI

sckump

Postări Recomandate

Am si eu o rugaminte pentru care ma poate ajuta sa aleg sau sa mi se recomande o pereche de filtre pe 3 cai cat mai potrivite pentru ce vreau eu sa fac: am momentan un subwoofer de la JBL GTO-1200 T( e subwoofer de masina de tip tub), cu frecventa de lucru intre 26-400 Hz si as dori sa fac si o pereche de sateliti doar de MEDII si INALTE, dar care sa contina un filtru pe 3 cai astfel incat sa am de la fiecare satelit o iesire de bass pentru subwoofer-ul jbl specificat. Deci subwooferul si satelitii doresc a-i folosi in casa. M-am gandit sa aleg urmatoarele difuzoare pentru medii si inalte:

http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=490 (difuzorul de medii)

http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=526 (difuzorul de inalte)

Deci imi poate redcomanda cineva ce fel de filtre ar trebuie sa folosesc si ce caracteristici trebuie sa aiba. Difuzoarele sunt pe 4 ohmi cele care vreau sa le aleg eu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sckump

2

• bogdan_2006

1

Top autori în acest subiect

Ok. am sa ma uit. faza e ca nu prea ma pricep la unele caracteristici de la filtre precum atenuarea in db, adik cat trebuie si de asta am zis ce difuzoare vreau sa folosesc poate imi recomanda cineva un model clar al filtrului pentru ele sau eventual un filtru potrivit care sa fie in comert. ms oricum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări