Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motorola v300

pitbull_bog

Postări Recomandate

As avea si eu o intrebare.Am cumparat acum vreo 2 ani un motorola v300 si de vreo luna am cumaparat si un cablu de date la el, problema e ca nu merge. Telefonul nu a fost cumparat de nou ci de la un prieten, am inteles de la cineva ca trebuie rescris softul pe telefon.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pitbull_bog

3

• one

2

• cniky

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Depinde ce soft folosesti pe PC si ce memorie vrei sa ii accesezi.Eu de exemplu la V3, V3x si la V360 nu am reusit prin bluetooth sa accesez agenda telefonica, dar prin cablu mi-a mers, cu soft Motorola phone tools.

Link spre comentariu

Singura cale la al meu este cablul de date, nu am nici infrarosu nici bluetooh ... In principal m-ar interesa sa scot pozele din memorie, poate si ceva melodii, da sa nu ne avantam prea mult ca are numa 5 mb memorie ... Cred ca in curand o sa ma scap de el si trec pe nokia :supz:

Link spre comentariu

asta n-o să-ţi rezolve problema, pozele tot în memoria motorolei or să rămână...dă un search pe google după alte suite de administrare de telefoane, dar să fie universale, verifică dacă modelul tău e suportat, şi încearcă cu fiecare.dar, dacă molecularul nu are conector usb adevărat (majoritatea emulează usb-ul prin com, şi softul+driverele asta fac, de emularea aia se ocupă, în principal), o să ai probleme serioase...dacă era usb 100% conexiunea, pur şi simplu îţi vedeai telefonul în my computer ca pe o unitate de hdd externă, sau ca un usb stick... şi n-aveai nevoie de cine ştie ce soft decât dacă voiai să încarci executabile (aka .jar-uri) pe el...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

bun deci dak vrei sa accesezi memoria telefonului poti sa faci urmatori pasi:

1Intri pe http://www.modmymoto.com si downloadezi driverele P2k si P2k Commnader ( ultima versiune)

2Instalezi driverele P2k

3Intri in p2k commander si selectezi partitia telefonului pe care vrei sa intri .. in cazul tau e partitia C(user partition) si cauti folderul pictures si copii pozele dorite :) dupa care poti sa le stergi pe cele aflate pe tel ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări