cristeama Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 - va salut, citeva pareri va rog in legatura cu modul de functionare al acestui tvc., initial nu are niciun fel de imagine doar rastru albicios apoi dupa cca. 10 min. apare brusc imaginea dar dupa citeva secunde devine freeze image si la citeva sec. apare imagine freeze cu rupturi in diverse zone si iar dispare imaginea pt. nu se stie cit timp, din punctul meu de vedere cred ca procesorul video de pe main board este defect, se incalzeste imediat si la 4-5 min. nu mai poti tine degetul, este un Micronas VCT7993P A1 H000 cu eticheta VCTP v.3.23, eventual vin cu poze , va rog Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 (editat) Verifica tensiunile si traseele la display , ca nu s'a ars de nebun, daca e ars.http://forum.e-rusu.ro/t1835-lg-26lc41-za-defecte-frecvente Editat Martie 7, 2015 de leoncris Link spre comentariu
cristeama Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 - in legatura cu repararea ecran v260b1-l04 va rog o intrebare : - rezistentele date de la 2 la 10 si 13 , 15 sunt masurate intre pad-urile de pe film si corespondenta lor de pe placat sau fata de masa ?, mie nu-mi da nimic !, am sa mai insist poate nu fac bine contact, am scos sticla din suport si cu filmele atasate am pus-o pe masa fata de cele 6 filme atasate de placat mai sunt 3 filme scurte dispuse pe verticala, primul film este cel ce apare in postare cu cele 15 micro paduri , intrebarea este daca si celelalte 2 filme cu micro paduri sunt in corespondenta perfecta cu primele ?, va rog Link spre comentariu
qazaq Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 intre pad-urile de pe film si corespondenta lor de pe placa Link spre comentariu
cristeama Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 - va salut, revin pe aceeasi tema dupa masurarea rezistentei dintre pad-urile de pe film (primul dintre cele 3 dispuse pe orizontala) si corespondenta lor cu placatul (coltul apropiat de cele 3 pad-uri dispuse orizontal) dupa multe incercari de a masura nu am gasit niciun fel de rezistenta !, am urmarit fidel descrierea facuta de Radu Tanase , va rog citeva sfaturi ? si daca se mai poate continua ?, stima Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Refă traseele atunci. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Banuiesc ca ati razuit (cu mare atentie) lacul izolator.Este o treaba destul de pretentioasa, daca nu aveti experienta (nu acuz, intreb doar), ar fi bine sa il lasati asa, il puteti defecta iremediabil. Link spre comentariu
cristeama Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 - chiar am fost destul de atent si am razuit toate pad-urile consecutiv, presupunind ca pot gresi la 1,2,3 dar chiar la toate este putin probabil, vreau sa precizez ca masuratorile pe placat corespund poate ca este o alta corespondenta in privinta ecranului v260b1-l03 poate cineva care a incercat recuperarea la acest tip de ecran sa vina cu detalii, va rog ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum