dzyk2000 Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Buna seara, am cumparat de pe net o minifreza biax second hand, dar la transmisia flexibila cred ca lipseste ceva deoarece nu gasesc nici un sistem de prindere decat piulita, are cineva idee de piesa care lipseste pentru ca nu se invarte capul transmisiei flexibile. Link spre comentariu
manolo Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 E din aia cu sau fara? Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Minifreza este prevazuta cu transmisia flexibila dar dupa cum spuneam este SH si nu am primit decat transmisia biax si minifreza fara nici un accesoriu, ca marca este ferm fct-160f. Nu gasesc nici poze pe net sa ma lamuresc ce trebuie sa aibe cablul in capatul de prindere pe minifreza. Doar cineva care detine ceva asemanator ma poate lamuri. Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Asta e? Da exact aceasta minifreza. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 La Einhell-ul meu capatul flexibilului e un patrat. Tragi de el si`l prinzi in penseta dupa aia il impingi la loc si stringi piulita de fixare a felxului pe corpul motorului. Grig Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 La Einhell-ul meu capatul flexibilului e un patrat. Tragi de el si`l prinzi in penseta dupa aia il impingi la loc si stringi piulita de fixare a felxului pe corpul motorului. Grig Da, acum am inteles pentru ca am gasit poze pe net se pare ca este stricat capatul de prindere in minifreza, multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 http://www.ferm.com/en_/catalogsearch/result/?q=fct+160 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum