Vizitator mik1976 Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 AVC sper sa nu fac ...... dar daca ai apucat sa asculti pe niste scule cat de cat....nu mai ai scapare cu 300 ron cu banii aia cumperi o sonerie stricata din obor nu amplificare. sa imi fie cu iertare. Referitor la dealerii din romania sunt scule bune la audiofilii de afara care fac up-grade. Poate un jadis orchestra reference eventual sa ai schimb condensatoarele daca e mai batranel . E clara treaba fara piese de calitate si trafuri de calitate greu se poate obtine ceva .... sigur ar fi dezamagire curata...cel putin in cazul meu Dar mai cercetam .... Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Uite ce am facut eu cu mai putin de 300 de lei Pentru iceput eu zic ca este destul................... Link spre comentariu
daniels Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 AVC sper sa nu fac ...... dar daca ai apucat sa asculti pe niste scule cat de cat....nu mai ai scapare cu 300 ron cu banii aia cumperi o sonerie stricata din obor nu amplificare. sa imi fie cu iertare. Nu e adevarat, Amplificatorul meu de zi-cu-zi e cu 6f3p si trafuri de iesire din Temp (am doua) si schema VALDRRAMA. Sunt foarte multumit. Link spre comentariu
bmsorin Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Nu e adevarat, Amplificatorul meu de zi-cu-zi e cu 6f3p si trafuri de iesire din Temp (am doua) si schema VALDRRAMA. Sunt foarte multumit. Se poate si o schema? Link spre comentariu
daniels Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 sigur http://www.elforum.info/topic/70001-mini-tube-amplifier/?p=1025625 Link spre comentariu
Vizitator mik1976 Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Nu e adevarat, Amplificatorul meu de zi-cu-zi e cu 6f3p si trafuri de iesire din Temp (am doua) si schema VALDRRAMA. Sunt foarte multumit. cred si eu inca nu ati ascultat un LUXMAN 550-AX al dau exemplu pt. ca pe asta al stiu cel mai bine ! Uite ce am facut eu cu mai putin de 300 de lei Pentru iceput eu zic ca este destul................... Aveti talent. Chiar este interesant si arata bine. Va doresc auditii cat mai placute. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Daca vreti ceva adevarat luati legatura cu donmul Viobio , un PP cu 6P3S adica exact la ce ascult eu : http://www.elforum.info/topic/57149-m-am-apucat-de-urmatorul-amplificator/page-9 Si ati garantez ca va functiona din prima si sincer te vei satura de putere Stima PS urmareste filmuletul Link spre comentariu
daniels Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 cred si eu inca nu ati ascultat un LUXMAN 550-AX al dau exemplu pt. ca pe asta al stiu cel mai bine ! Ca nu am ascultat nustiuce scula nu e nicio peoblema. Faptul ca nu am fost intr-o sala de concert este o problema! Link spre comentariu
Vizitator mik1976 Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Ca nu am ascultat nustiuce scula nu e nicio peoblema. Faptul ca nu am fost intr-o sala de concert este o problema! Cred ca este foarte important de fapt cel mai important sa va placa dumneavoastra. In rest .... e carcoteala . Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 (editat) un PP cu 6P3S adica exact la ce ascult euVa salut, felicitari pentru amplificatoare, puteti pune schema?Multumesc Editat Martie 21, 2015 de ALVIN Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Rugati pe domnul Viobio ca eu o am copiata pe hirtie A4 la xerox si cind am schimbat calculatorul am pierdut tot ce aveam pe hard . Stima Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Intr-adevar esti rapid domnule dumitrache_s.Sa speram ca viobio citeste acest post si are chef sa posteze schema.Un week-end placut tuturor! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Schema este in topicul VIOTUBEAMP,cautati pe acolo,acum sunt la munte. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 (editat) Schema este in topicul VIOTUBEAMP,cautati pe acolo,acum sunt la munte.Asta e amplificatorul 2X20WPP clasa AB4X6P3C-E (6L6GC,5881)2X6H9C (6SL7GT,6H2P,ECC83,12AX7)2X6C7B tuburi miniatura ,sunt in interiorul carcasei,se poate folosi un singur tub ECC83,12AX7,6H2P.Schema nu mai este in topicul VIOTUBEAMP,o postez eu aici,daca intereseaza pe cineva. Editat Martie 21, 2015 de viobio Link spre comentariu
George Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Cred ca asta e schema, dar nu sunt sigur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum