Vizitator nurdor Postat Noiembrie 29, 2004 Partajează Postat Noiembrie 29, 2004 Am fost la SAL in Bucuresti si m-am uitat la SBX 2530. Mai shtitzi povestea cu CLARIONUL de la BOS ? Membrana aceea galbena "superba" nu shtiu cat kevlar este dar este perfect identica cu cea a clarion-ului, inclusiv forma si ramforasirile cosului. Tot ce difera este eticheta de pe spate pe care intr-adevar scrie SAL. L-am intrebat pe vanzator (care mi s-a parut foarte amabil) daca difuzoarele sunt unguresti si mi-a raspuns ca sunt facute in China si Taiwan. Eu acum intreb , mai ales pe cei care fac afaceri cu difuzoare : Este posibil ca sa existe o intzelegere intre firmele fantoma chinezeshti si firmele europene astfel incat aceleashi difuzoare sa ajunga pe piatza sub alt nume ? Vreau , daca se poate, sa-si exprime parerea despre acest difuzor cneva care l-a folosit. Aici e pagina unde se poate urmari mai usor care e treaba cu aceste difuzoare. http://www.procontrol.hu/SZORAK/HANGFAL ... s/mely.htm Multzam mult. Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Noiembrie 29, 2004 Partajează Postat Noiembrie 29, 2004 Eu am momentan 2 SRP de 16 cm si sunt extrem de multumit de ele.adica poate ai observat ca nu scrie pe ele puteri ca la bos...Si referitor la cele galbene (si mai multe modele) am vazut la boxe Sony de o gramada de bani; nu stiu daca erau SAL dar aratau la fel Link spre comentariu
Vizitator cri050871 Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 Salut hai sa-ti spun cum sta treaba cu lucrurile chinezesti. Sunt firme in China care fac lucruri foarte bune ( despre astea vorbim) dar care nu sunt brenduite cu nici o firma . X firma din lumea asta cumpara acel produs facut in China de calitate dar la pret relativ mic si-l brenduieste ( inscriptioneaza) cu brendul lui.Iti spun asta pentru ca asa se face .Eu import asemenea lucruri pe care chinezi mi le brenduiesc cu ce le spun eu.Si ca exemplificare uitate la aparatele de aer conditionat si o sa vazi ca multe arata la fel ca design numai ca ceea ce scrie pe ele difera.Asta este ce iti povesteam eu mai devreme si nici difuzoarele nu fac exceptie de la aceasta regula.Si in general acum aproape toate produsele sunt facute in China din cauze economice. Indiferent ca sunt cu o marca de renume pe ele sau nu..Asta o spun pentru toti si va spun ca exact asa stau lucrurile , ca doar merg in china o data pe luna si stiu ce si cum se face pe acolo Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 Da, deci si difurile SAL tot in China sunt facute... probabil in Ungaria sunt mai mari keltuielile de productie asa ca le fac chinezii...Dar totusi nu se pot compara cu difuzoarele branduri chinezesti ca Senon sau Ying Chun.daca iei un ting Chun de 16 cm are 10 W si pe el scrie 100 W + niste finisari nasoale.un SAL de 16 cm scrie pe el 60W muzicali/40W rms si il tin o noapte pe o statie 5x100 si se aude perfect + niste finisari calumea, suspensie de cauciuc, magnet cu aerisire si alte kestii Link spre comentariu
Vizitator bodisan Postat Decembrie 3, 2004 Partajează Postat Decembrie 3, 2004 Si parametrii pentru ele unde pot sa gasesc??? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 3, 2004 Partajează Postat Decembrie 3, 2004 http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=2882 Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Este posibil sa fie fabricate in sistem Lohn!Nu garantez dar... se poate! Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 Ceva proiecte cu SAL http://www.mediagalaxy.hu/szolgaltatasok/tervek/ Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 Unde pot gasii o pagina de la SAL cu o limba normala, engleza de exemplu... nu au decat in maghiara.. sau ce limba e asta? Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 pai telezimex e distribuitor de SAL -uri http://www.telezimex.ro Link spre comentariu
ics Postat Decembrie 8, 2004 Partajează Postat Decembrie 8, 2004 Deviati de la subiect. Thread-ul este despre difuzoare SAL, nu despre Telezimex. Va rog postati on-topic.Daca continuati voi sterge thread-ul. Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 Nu mi-a spus nimeni despre cum se comporta difuzoarele SAL in sarcina.... Eu doar le-am vazut nu si auzit. Este cineva care poate sa-mi dea mai multe detalii despre difuzoarele astea, nu despre parametrii lor ci despre cum lucreaza ele. Ma intereseaza mai ales cele din seria SBX 2030 in sus si SRP 2030 in sus. A facut cineva subwoofere cu difuzoarele astea ? Link spre comentariu
Vizitator shpentz Postat Decembrie 12, 2004 Partajează Postat Decembrie 12, 2004 pss ceau am shi yo o intrebare shi sper ca voi sa ma ajutati am 2 dif de 18"SAL din care vreau sa fac basii eu am optat pt ceva horn dar ,ma tem sa nu la ard cemi recomandat shi daca aveti ceva schite e si mai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum