Vizitator andrei stefan Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Cu atacul la persoana cum ramane?Nu va acuz pe dvs. , ziceam asa....Nu ma roade decat de mine. Daca va referiti la sanctionarea mea precum ca v-as fi lezat neuronul,aceasta s-a facut intocmai si la timp. 6 zile pauza+1 punct de penalizare. Satifacuta? Cere scuze maica-tii ca te-a facut asa de prost. In cazul asta s-au luat masuri? Intreb si io asa...nu ca m-ar interesa. Editat Aprilie 6, 2015 de andrei stefan Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Vă rog să nu mai continuați cu discuții offtopic aici.Dacă aveți ceva să reproșați, faceți-o în privat, nu scrieți pe topicuri deja pline de postări aiurea.Sau deschideți un topic la Bodegă și discutați acolo, în limita bunului simț.... Link spre comentariu
Vizitator costinicu Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Pana la urma vad ca ajuns la jigniri.Nu era un topic in care sa dam niste solutii la o problema ?Moderatorii nu fac nimic?Scuze @ validae dar scriam in timp ce era postat comentariul tau. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Păcat că dl.Vasile nu prea mai are timp de gestionat forumul, fiindcă am cerut această secțiune.Dispăreau rapid toate discuțiile pe lângă subiect de aici.Evit să dau sancțiuni repetate....deși văd că unii le cer. Preferam să șterg postările aiurea. Link spre comentariu
Vizitator Andutza Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Pana la urma vad ca ajuns la jigniri.Nu era un topic in care sa dam niste solutii la o problema ?Moderatorii nu fac nimic?Scuze @ validae dar scriam in timp ce era postat comentariul tau.Din pacate, jignirile au venit logic, v-ati legat aiurea de mine in loc sa fiti on topic.Puteati critica prin explicatii tehnice, era ok.Si taceam acum din respect pentru domnul moderator, dar continuati in alt topic pe acelasi ton, sa nu mai postez.Acum inteleg adversitatea dvs, insa in acest topic a fost de neinteles.Da, am primit sanctiune, a fost meritata, dar nu regret cele spuse.Eu continui sa postez "cu demisia pe masa", cu rugamintea sa nu mi se mai dea sanctiuni ci, pur si simplu delete cont.Dvs. continuati sa ma urmariti prin forum sa imi spuneti sa tac.Construiti ceva in forum si veti fi apreciat.Sper sa am o discutie serioasa cu administratorul sa vad daca gasesc un loc aici sau nu.Sa discuti de vulcani, meteo, in bodega....Si, da, nu e forum meteo. Un raspuns avizat ma va lamuri.AM TACUT. Link spre comentariu
Vizitator andrei stefan Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Eu continui sa postez "cu demisia pe masa", cu rugamintea sa nu mi se mai dea sanctiuni ci, pur si simplu delete cont AM TACUT. Link spre comentariu
Vizitator tmd Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 teoretic se poate cu o incarcare de maxim 13 a cu firele introduse in tub si cu firdin otel purtator intre stilpi iar legaturile cu c leme specifice cu cupal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum