cristianvalentin Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 Atunci pune-l la Bazar - Vânzări. Am anunt la Vanzari de pe data de 12 martie cu 0 vizualizarihttp://www.elforum.info/topic/101743-vand-tester-ttg-359/ Link spre comentariu
validae Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Când pui pozele pe un topic, copiază corect adresa de pe site-ul de găzduire cu extensia IMG care va permite apariția directă în respectivul topic a imaginii, fără să se mai dea click pe adresă. Ca în exemplul de mai jos. Dacă cineva e nevoit să dea mereu click pe fiecare adresă ca să vadă un atașament, își pierde rapid interesul. O poză care apare direct, e mult mai bună. 1 Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 Credeti ca este posibil ca anuntul sa nu fie vizibil pentru utilizatorii acestui site? am mai patit asa cu un topic in Sectiunea Incepatorilor legat de o imprimanta laser .Nu are niciun views! 1 Link spre comentariu
validae Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Eu am văzut postarea la Vânzări, fiindcă am pus și o recomandare acolo.Deci nu e ,,invizibilă,,. Dar trebuie să-i dai un răspuns cel mult o dată pe zi, ca să nu rămână în urmă, fiindcă doar primele 30 de postări se văd în prima pagină, dacă nu dai ,,Up,, la postare ea va ajunge la coada listei. Poți s-o actualizezi simplu, scriind jos la ,,Răspuns,, un text de genul ,, valabil și azi...,, sau ,,valabil și azi la prețul de xx Lei,, eventual poți adăuga și altceva de vânzare. Pe ziua asta ți-am actualizat eu anunțul, se poate vedea la ,,Conținut nou,, acum. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 Eu am văzut postarea la Vânzări, fiindcă am pus și o recomandare acolo.Deci nu e ,,invizibilă,,. Dar trebuie să-i dai un răspuns cel mult o dată pe zi, ca să nu rămână în urmă, fiindcă doar primele 30 de postări se văd în prima pagină, dacă nu dai ,,Up,, la postare ea va ajunge la coada listei. Poți s-o actualizezi simplu, scriind jos la ,,Răspuns,, un text de genul ,, valabil și azi...,, sau ,,valabil și azi la prețul de xx Lei,, eventual poți adăuga și altceva de vânzare. Pe ziua asta ți-am actualizat eu anunțul, se poate vedea la ,,Conținut nou,, acum. Multumesc de ajutor ! Este pentru prima data cand vand ceva pe un site . O sa postez si imaginile asa cum trebuie ! Multumesc din nou! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum