Vizitator Andrei Tanase Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Rog un moderator din cei care pot si vor sa mute acest topic la locul lui.Omul este clar un habarnist si daca incepe sa scoata tranzistori si voi o sa-i explicati BCE si Beta(carotenul:) o sa-l bagati si mai mult in ceata.Toti cei care vor raspunde incercand sa-l ajute sunt de cei care stiu sa faca cel putin o redresare(eventual stabilizare) si au doua variante in acest caz:Bascalie sau chin inutil. Va multumesc ! Andrei Tanase Nu asa se invata electronica.Tu nu ai nici macar notiunile teoretice primare si vrei sa stii deja sa lipesti si sa depanezi.Nu...nnu...nu ! Tot ce vei avea parte pe aici si pe buna dreptate vor fi misto-uri...! Rezultatul era de asteptat...bine ca nu te-ai gandit sa o alimentezi(adica sa bagi in priza, pe intelesul universal)in timp ce scoteai asazisa "DIODA" ! Incearca sectiunea pentru incepatori din cadrul acestui forum chiar daca ai 45 ani.Acolo iti vor raspunde in limita bunului simt si a timpului useri avizati si rabdatori. Am vreo 20 de ani. Nici nu stiu cum sa zic,chiar nu vreau sa par ironic sau sa fiu rau sau nesimtit,dar daca cineva care se pricepe vede o poza si stie despre ce e vorba din poza si spune :schimba piesa aia,ti se pare rocket science sa lipesti ceva pe un pcb? Nu sunt chiar asa habarnist sa desfac o sursa alimentata. Unii useri au fost foarte draguti si chiar au spus niste chestii pertinente chiar si misuraelectronic cu care m-am "certat" prima data a dat un raspuns pe care pot sa il cercetez. Altii in schimb ii cred pe unii prea "navi". Ca scria cineva mai sus,si daca nu as sti sa masor ceva,caut pe net si tot gasesc... Link spre comentariu
Mircel Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 (editat) caut pe net si tot gasesc...Începe cu această carte: http://www.elforum.info/topic/101397-cartea-montaje-electronice-de-vacanta-editura-albatros-1988-pdf/ scanată de d-l Marcel Ciobanu căruia îi mulțumim! Editat Martie 6, 2015 de Mircel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum