Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte UNITRA 75 W sau 140 W?

Vizitator adr

Postări Recomandate

salutare tuturor!va rog sa aveti putintica rabdare si cu mine ca nu prea ma pricep, sant mai inceparetz, cum s-ar zice...vreau sa-mi fac si eu o mica linie audio, ma intereseaza in special sculele din anii 80 care imi plac atat ca si design cat si ca sunet. ca redare am o placa de sunet terratec (mai noua), un picup unitra si un mag rostov (ultimele 2 mostenire de la tata) amplificatorul l-am luat, e vorba de un grundig V 7500 din spitzen classe model '86. acuma nu ma pot hotari la boxe: am auzit niste unitra de 75 w si mi-au placut enorm cum suna, dar am auzit si cele de 140 w (cateva sapt mai tarziu si si acelea imi placeau, dar mi s-au parut destul de mari; si aveau un sunet mai dinamic - nu stiu, se poate sa mi se fi parut mie?) preturile erau, evident pe masura marimii cred, ca designul si anii aparitiei lor erau aceiasi. alte boxe din anii aceia nu ma intereseaza pt ca mi se pare ca suna rau. acuma sa iau ceva mai ieftin si mai mic sau mai scump si mai mare? sunetul nu ar trebui sa fie proportional cu marimea? sunt diferente de sunet intre cele 2 tipuri de incinte sau aceste diferente se simt numai la puteri mari? va rog, daca aveti un pic de timp sa lasati un sfat sau orice altceva as fi recunoscator, multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neinvins

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ia ce iti place tie .. le pui una langa alta din fiecare model si ce iti place aia iei ..nu trebiue sa fie foarte bune pe foaie .. trebiue sa iti placa tie daca sunt pt auditii personale.eu de exemplu am in casa, in camera mea 2 jamo dynamic d2e .. care desi dupa caracteristici nu sunt nustiu ce, mie imi plac .. forte mult .. nu le-as da pt nimic ... la sonorizari trebuie scule profi .. nu poti sa zici imi place mie si gata .. acolo trebuie sa placa tuturor.bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări