Vizitator vizitatoru1 Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Va salut,De ceva vreme am probleme cu un router.Este vorba de un asus wl-520gc.L-am luat la mana a 2a si de atunci am vazut ca alimentatorul este de nokia.Am zis ca daca merge nu-i bai.A mers cateva luni bune paana cum cateva zile.Tot incercand sa il fac am descoperit ca trebuia alimentat la 9v si 1A nu la 5v si 300ma cat scoate cel de nokia.Acm nu imiai vede lan-ul.Credeti ca daca iau un alimentator de 9v si 800ma va merge?E posibil ca subalimentarea sa il fi ars? Link spre comentariu
belasajgo Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Ma mir ca a functionat pana acum cu un alimentator de 5 V in loc de 9 V de cat avea nevoie... Link spre comentariu
Vizitator vizitatoru1 Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Si mie mi s-a parut ciudat.Led- de power mi s-a parut mai slab aprins, dar am crezut ca nu-i fix pe gaura si de aceea. Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Baga-i un alimentator dupa specificațiile producătorului, vezi daca merge si apoi hotărăști ce e de facut. Link spre comentariu
Vizitator vizitatoru1 Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Am reusit sa-i dau de cap, probleme cu cablul pe scara.Acum merge tot la 5v.Am cumparat un traf de 9v dar... defect, vanzatori seriosi.Asa ca daca are cineva un traf la 9v si 1a la pret rezonabil il astept cu oferta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum