Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa sasiu ca 10

Vizitator fanel stanciu

Postări Recomandate

Vizitator fanel stanciu

As vrea sa cumpar o placa tv sasiu ca 10,acest tv a fost traznit si nu se mai poate face nimic la el,dar clientul insista sa il repare prin orice mijloace.Poate fi si fara trafo linii,dar sa nu aiba cablajul deteriorat.Va multumesc anticipat. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

1

• Toni Marginean

1

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

de ce unii evita sa dea mai multe detalii despre ce cauta sau doresc neaparat sa cumpere,personal am multe chassie si alte componente it electronice ,la care nu le stiu toate codurile sau ce fac anumite lucruri,de exemplu am gasit la rubrica cumparaturi un astfel de anunt cumpar cr-110 nu ma intrebati ce este,cr-110 am pus eu la nimereala,dar nici de-al d....ui nu m-am uitat ce poate genera acel cod,ca poate omul cauta dr...uri sau ur...u imbogatit,cat de greu poate fi sa spui exact ce cauti ,,in acest caz chassis tv crt sharp ca 10,, personal nu am obiceiul sa depun mai mult efort in a deslusi ce doreste cineva ,,daca se vorbea de bine cunoscutele 11ak30 11ak19 tv2kr pt90 l6.1 mb60 mbxx era altceva,dar vorbim despre sharp care rare ori este intalnit mai ales un chassis atat de vechi care a costat o avere la vremea lui si doar prin sh a ajuns pe la noi cred? toate cele bune

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări