Laur r Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Salutare, am si un difuzor P-audio E12-300S / E12-250N cu un driver PA DE34S si Filtru pasiv NEX-6K. Problema e cu filtrul, ca driverul se aude mult mai incet decat se auzea inainte, aproape 25% . Ce filtru imi recomandati sa pun? As prefera sa il gasesc undeva sa il cumpar, nu am experienta necesare in a face unul dupa o schema. Multumesc frumos. Link spre comentariu
Laur r Postat Martie 8, 2015 Autor Partajează Postat Martie 8, 2015 Nu stie nimeni? :| Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Nu se intelege din mesajul tau ce s-a intamplat. "driverul se aude mult mai incet decat se auzea inainte, aproape 25%" - adica inainte de ce ? Pune o poza cu filtrul, poate te ajut sa rezolvi problema schimband 2 rezistente. Link spre comentariu
Laur r Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Acum se aude 25% din cum ar trebui sa se auda, deci doar un sfert. Se auzea mai tare inainte. Am facut poze: http://postimg.org/gallery/94lwocuk/ Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Filtrul din poza are un atenuator pe iesirea spre driver, format dintr-o R serie (spre driver) si o R in paralel cu driverul. Daca vrei sa dai driverul mai tare pune un strap (o sarma) peste capetele R de 20W (cea mare, singura). Link spre comentariu
Laur r Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Nu m-ar ajuta sa il fac mai tare si sa se aude prost, poate sa-l fac cumva, dar nu imi dau seama cum sa pot verifica o astfel de componenta, prima data am crezut ca e condensator, dar cand am pus multimetrul pe continuitate, si am pus tatorii pe terminale, beep-uia...., nu imi par sanatoase filtrele astea, cel putin circuitul lasa de dorit, nu-mi place. M-ar interesa sa gasesc o schema mai buna si gandita mai bine, cu care sa fac eu filtrul sau sa comand unul bun de undeva.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Inlocuieste filtrele intre ele, in incinte. Daca problema se "muta" odata cu filtrul, este in filtru, pe driver. Daca se aude mai incet, probabil ca taie in alt punct. Tot ce trebuie sa faci, e sa asterni pe hartie schema filtrului, si sa o postezi daca nu te descurci cu extragerea problemei. Daca reusesti sa separi in schema driverul plus hpf-ul corespunzator, vei gasi acolo niste componente... RLC, care or mai fi. Scoate pe rand, din filtrul bun, cu grija mare, cate una, si inlocuieste, pana in punctul in care, luat prin eliminare, depistezi care componenta provoaca problema. Inlocuiesti acea componenta la ambele filtre... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum