sorinpavel Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 este sasiu 11AK36 dar a gresit el se mai intimpla Nu cred.Chiar in primul post a spus ca a verificat "multifunctinalul TDA9551.......Deci nebuloasa??????? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Se pare ca si eu am gresit , am pus dump de AK 30 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 (editat) Se pare ca si eu am gresit , am pus dump de AK 30 nui nimic acuma bine ca sa rezolvat si eu mai patesc cind sint obosit ca la prima postare am citit din graba si nu miam dat seama ca a spus de proc sasiul am vazut ca este diferit si am crezut ca a gresit eu stiu ca modelu Eurocolor CTV2009 TXT au sasiu 11AK36A15 si am prins mai multe tv-uri cu acelasi sasiu dar la el poate a fost schimbat sasiul de alt meserias cine stie? si ma mira faptu ca merge dump de la ak36 la ak56 dar eu cred ca nu a citit bine pe sasiu altfel numi explic Editat Martie 10, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum