Jhn Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Maine o sa incerc sa vi-l trimit,prin posta rom. Link spre comentariu
Jhn Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Azi am reusit sa-mi fac timp,si sa va expediez coletul..... Pe langa traful-driver de care am discutat,v-am m-ai pus unul recuperat (functional)dintr-un Presto 190GC,de care am discutat pe acest forum. Acesta este : http://i62.tinypic.com/ea5tso.jpg Spor la depanare ! 1 Link spre comentariu
dante Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Multumesc mult pentru amabilitate si efortul depus. Abia astept sa le testez, va voi tine la curent. O seara buna! Link spre comentariu
Vizitator scr Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Salut jhn,îmi poți spune ce ai montat la deca in loc de mos1? Mulțumesc anticipat Link spre comentariu
Jhn Postat Iulie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2017 (editat) Salut,eu atunci am pus un 2sk2962,nu am avut altceva la indemana,insa acum de curand am reparat un Mos Deca 150 si am folosit IRFD110,s-au poti folosii 2N7002 varianta smd. Deca 150,mi-a mancat zilele ,am schimbat SG3525,Mos 1,diodele zener,Igbt-urile,placutele de comanda din grila igbt,si cu toate astea,am avut si secundarul trafului in scurt,si a trebuit sa adaptez unul toroidal de la un invertor BR172 din Brico... La placa de comanda,i-am "tras"fire si am montat-o pe partea cealanta,(inclusiv cele doua placute din grila igbt),pentru ca la un urmator defect sa nu m-ai ma chinui sa o d-au afara...revin cu poze. Semnal primar trafo-driver Editat Iulie 27, 2017 de Jhn Link spre comentariu
valivoi Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Va salut si va cer din nou ajutorul,mi-a venit la reparat un invertor sudura MOS 138 EVO care din pacate a avut parte de ""inspectia"" unui destept,care a scos de pe placa cele doua trafuri insemnate cu sageata rosie si condensatorul insemnat cu sageata albastra.Rugamintea mea este de unde se pot procura cele 2 trafuri si ce coduri au,si v-as mai ruga sa-mi spuneti cu ce pot lipi miezul de ferita a trafului insemnat cu sageata alba ,el fiind deslipit pe linia mediana de asamblare.Cu multumirile de rigoare astept ajutorul dumneavoastra. Link spre comentariu
valivoi Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Unul dintre trafuri este asta indicatia pe el este MICHAEL EI19/6,7gSe scrisa in oglinda, nu am gasit nici o referire despre el pe internet,pe celalalt tot in oglinda scrie si tot MICHAEL si o codificare Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 7, 2019 Autor Partajează Postat Martie 7, 2019 (editat) Si eu am avut miezul de ferita spart la acel transformator, si l-am schimbat cu altul. Nu mai tin minte daca am pus intre miezuri "picatura" sau ceva de genul asta, insa l-am strans cu leucoplast la maxim !. Nu inteleg...sunt lipsa, s-au defecte ?, la mine pe traf-uri scrie Magnetica, insa poate te ajuta : Editat Martie 7, 2019 de Jhn Link spre comentariu
valivoi Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Va multumesc pentru raspuns,transformatoarele sunt scoase de pe placa proprietarul il mai are doar pe cel cu doua secundare, dar cel care i l-a scos de pe placa i-a smuls un pin al unuia din secundare la scoaterea de pe placa,totusi cu raspunsul dumneavoastra sunt cu un pas inainte in identificarea unui echivalent,acum sa vad unde le pot gasi sa le cumpar. Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 8, 2019 Autor Partajează Postat Martie 8, 2019 (editat) Citeste aici : Eu am facut niste modificari, insa @Daniel Daniel Johny spune ca se poate incalzii rasina, si chiar se poate scoate traful, si rebobina. Sincer nu am incercat varianta aceasta, insa nu ai ce pierde, iar daca totusi nu reusesti...poate imi fac timp, si am sa-ti trimit un trafo-driver TI120303, insa numai pe saptamana cealalta, chiar daca nu se potriveste la pini...se poate modifica cu putina rabdare. Problema va ramane cu celalalt transformator lipsa, insa poate mai sunt colegi care ar putea sa te ajute cu informatii. Editat Martie 8, 2019 de Jhn Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 (editat) Merge înlocuit traful driver cu unul de la Telwin.... am înlocuit la câteva invertoare Deca acest traf. Numai ca trebuie verificată fazarea secundarelor. E puțin mai complicat dar se poate.. Celalalt traf care e lipsa e cel de curent sau cel din sursa? Editat Martie 8, 2019 de cipriyan123 Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 8, 2019 Autor Partajează Postat Martie 8, 2019 Acum 21 minute, cipriyan123 a spus: Celalalt traf care e lipsa e cel de curent sau cel din sursa? Salut Ciprian !, dupa cum a indicat pe placa cred ca sigur este vorba de traful de curent, din pacate nu am asa ceva, si nici alte detalii despre acel transformator. Link spre comentariu
valivoi Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Salut aparatul a ajuns la mine in aceasta stare ,prea mult nu am sapat prin el deoarece daca nu-i complet nu se merita sa ivestesc timp in depanarea lui. Link spre comentariu
Jhn Postat Martie 8, 2019 Autor Partajează Postat Martie 8, 2019 Igbt-urile cum se prezintă, sunt ok ? Link spre comentariu
valivoi Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Drept sa va spun nu le-am masurat,abea de luni pot sa intru mai in amanunt in verificarea invertorului,eu suspectez la prima vedere cum se prezinta cablajul,celelalte componente,faptul ca ,contactii releului nu sunt macar afumati si ca exista spatiu intre miezul transformatorului,circuitul magnetic al transformatorului fiind deschis ar fi produs intrarea in protectie a invertorului,as fi vrut sa il am complet si apoi sa intru in masuratori,proprietarul mi-a spus ca e posibil sa aiba pe undeva pe acasa transformatoarele lipsa de pe placa si astept sa vad pana luni daca le gaseste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum