ionbel1 Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Am un tv NEI cu diagonala 59 cm. a avut sursa praf,integrat tda 8380,stiu ca aceste integrate sunt mai greu de gasit originale,asa ca i-am pus o sursa UPS dar se incalezste bine de tot radiatorul pe care am fixat-o.(este radiatorul tranzistorului din sursa).I-am mai atasat un radiator suplimentar.Ce vreau eu sa va intreb este daca cineva apus asemenea surse la tv-uri cu diagonala mare si au rezistat, la mine este prima data cind pun la un tv mare.Multumesc. Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 cred ca trebuie sa mearga! sursa era cu optoc? Link spre comentariu
validae Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Cred că nu trebuie exagerat cu folosirea acestei surse flyback pe televizoare cu diagonale foarte mari, fiindcă nu va rezista mult. Ea are totuși anumite limitări, se poate folosi pe diagonale până la circa 60 cm cu radiator generos.Mai mult nu poate nici ea, am încercat de exemplu la un LCD de peste 60 cm și nu făcea față decât la iluminare minimă a ecranului. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 La diagonale mari merge dar in sursele cu 8380 UPS001 nu a mers niciodată bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum