nelugavrila Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 da ,acum am tensiune pe TL de +/- 1,3.Iar ca sunet (transparenta,claritate,in zona medii-inalte) un STK4050 ii zice pardon,doar ca sunt plapande.Luni am sa testez modulul pe o boxa satelit de 12 inch ,ceva la blana, ca doar e ziua barbatului Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 care sunt dimensiunile kit-ului? Link spre comentariu
nelugavrila Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 10cm care sunt dimensiunile kit-ului? 10cm/15cm Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Pentru inceput ai putea sa schimbi acele rezistente JINSHAN de 5W (sunt niste mizerii) . La reglarea bias-ului ar trebui tinut cont de 2 lucruri : distorsiunile la putere mica (5-10W de ex. ai sa auzi niste intreruperi in sunet daca nu e calibrat corect) si temperatura radiatorului in IDLE . Stai linistit ,mai toate amplifurile cu mosuri seria AVxxx ,DIYxxx,NMOSxxx au un sunet putin "sters",dar foarte ok. Doar marii producatori de amplifuri gen Ecler stiu sa le puna in valoare si sa obtina performante deosebite... Da, dar ei stiu sa si comande mosfeturi industriale tip IRFP, corect, cu buffere totem pole.................. Link spre comentariu
nelugavrila Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Astazi am probat modulul pe o boxa satelit de 8 ohmi,am obtinul 35v pe iesire (35v/8ohmi=4,3a,deci 35x4,3=150 wati pe 8 ohmi),e bine sunet bun ,penetrant,trebuie atacat cu cel putin 1volt,eu am avut ca sursa de semnal un cd sony cu iesire variabila (cam 2 v la iesire).Daca vreun user vrea sa-l incerce pot sa-i trimit cablajul facut in PDF ,sunt curios si de alte pareri(urechi).Biasul este la 50 mA per ramura te tranzistori iar radiatorul il ventilez si sta bine (caldut in sarcina).Ca probleme se incalzesc rezistentele de 0,33/5wati cam tare(JINSHAN) Si iote asa am terminat si al treilea modul de amplificare in iarna asta,(nmos 300-greu de reglat,un bipolar cu condensator la iesire,rupe la 100wati,alimentat la 70v,si asta cu irfp-uri)asta in speranta de a gasi o schema buna ,ieftina si puternica,(am comanda o statie de 4x100wati + canal subwoofer).Numai bine Link spre comentariu
retrosong Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 seamana cu asta groundbridge Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Groundbridge sint 2 etaje finale, unul in faza (master) si altul, inversor de putere (slave) care face masa flotanta si este comandat cu semnal in -, fata de etajul final master. 2 etaje finale in groundbridge pot fi legate in punte (punte mare), pe cind 2 etaje finale in bridge, nu mai pot fi legate inca o data in bridge. Nu e totuna cu 2 etaje finale in oglinda, legate in bridge. Gasesti aici explicatia. http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.crownaudio.com%2Fmedia%2Fpdf%2Famps%2Fgrbgpapr.pdf&ei=mOD-VK6BNYPfUeixgMgE&usg=AFQjCNEFHzcNomZ0-TpZqZq9uTzfj-FHwA&sig2=SHOgveclp88BA9dDOVjh_g Totusi nu inteleg ce legatura are groungbridge-ul cu acest topic?!? Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 acum cateva luni m-am documentat si eu despre amplificatorul asta, vroiam sa atac un subwoofer de 200W pe 4 ohmi cu el, alimentare +/-50Vcc si am gasit si varianta asta care are superdioda si protectii....poate va e de folos Link spre comentariu
franzm Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Protectia este cam primitiva, dar se poate transforma usor în protectie SOA multipanta. Gogu stie multe despre acest amplificator (УМ МОСФИТ200 sau 400). Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 cine o poate modifica pt bipolari? Link spre comentariu
retrosong Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 (editat) .... Editat Martie 17, 2015 de retrosong Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Cu bipolari este un picut mai greu de modificat, trebuie bias mult mai mic, niste prefinali care sa comande in curent finalii, acest etaj neavind capabilitatea de curent necesara comenzii bipolarilor, aici finalii mosfet fiind comandati in tensiune. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 daca se inverseaza conectarea mosfet-ilor la schema asta mai functioneaza? Link spre comentariu
nelugavrila Postat Martie 18, 2015 Autor Partajează Postat Martie 18, 2015 cine o poate modifica pt bipolari? o schema cu bipolari 200-500W.doc Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 fisierul doc nu este bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum