GabitzuGMC Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Va salut. Va rog daca ma poate ajuta cineva in repararea unui modul la care rezistenta R5 a explodat si la care nu ii stiu valoarea, are arse unele trasee iar circuitul KID65004AF este si el ars. R5=? Care ar fi cauza acestei defectiuni? Link spre comentariu
ovy83 Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 (editat) acolo este belea mare.mufele WF3 si WF 10 alimenteaza motorul.acolo este un triac si din cate vad eu pe placa scurtul s-a propagat si in amonte de triac adica in poarta si s-a dus si in acel integrat ce il comanda. verificati motorul si... acele relee ce schimba sensul de mers sa nu fi ramas blocate .parerea mea este ca ar cam trebui alta placa,tot scurtul sa nu afectat si procesorul... .. .nu am gasit inca o schema. Editat Martie 5, 2015 de ovy83 Link spre comentariu
GabitzuGMC Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Multumesc pentru raspunsul prompt. O sa verific si o sa revin cu noutati. Link spre comentariu
GabitzuGMC Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 S-au verificat toate componentele ( motor,rezistenta, ntc, pompa evacuare apa, electrovalve. mufa motor ). Toate sunt functionale. Nu dau la masa. Releele care comanda motorul functioneaza corespunzator. Nu se vad urme ca ar fi curs apa. nu reusesc sa gasesc valoarea lui R5=?, sa fie egala cu a lui R2 ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum