feri.visky Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Va rog sa ma ajutati intr-un demers constand in a distribui revista Pro Radio Antic la bibliotecile judetene, orasenesti ca si donatie. Am disponibile numere disparate din revista care ar putea fi donate unor biblioteci. Astept colaborarea celor care pot sa conacteze Biblioteci orasenesti si sa predea setul de reviste ca si donatie din partea asociatiei. Pachetul cu reviste va fi trimis doritorilor pe cheltuiala asociatiei impreuna cu o scrisoare de donatie in doua exemplare. Trebuie doar sa trimiteti inapoi un exemplar semnat de primire. Apelez la ajutorul Dvs. pentru ca experienta a aratat ca trimitand un pachet la o Biblioteca acesta este returnat cu motivatia: "Numai primim carti in donatie."!!! Multumesc tuturor pentru implicare! Link spre comentariu
Untold Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 (editat) Eu as putea sa duc revistele la biblioteca din orasul meu, sunt prieten cu seful bibliotecii, cred ca ar fi bucuros sa primeasca donatia, biblioteca din Bicaz -Jud. Neamt nu este foarte bogata! O sa vorbesc cu Domnul Ion ASAVEI si va tin la curent. Multumiri pe aceasta cale pentru donatie! P.S. Acesta este link-ul bibliotecii orasenesti Bicaz: http://www.bibliotecabicaz.ro/index.php?p=#s , am lasat mesajul dvs. acolo. Editat Martie 5, 2015 de Untold Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum