Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un filtru pt pct 300 si pa 800k

Vizitator iontz_2005

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

4

• CBI

2

• adi_0106

1

• ice_shadow

1

Top autori în acest subiect

Vizitator iontz_2005

ma scuzati ca nu am mai dat nici un semn , munca asta :rolleyes: ; cum pot sa iau si eu legatura cu Shambala ca sa vedem ce putem face , problema mare e ca inca nu se stie cand vin cele 2 pa 800k , se gasesc cam greu la bv , si atunci poate ca o sa trebuiasca sa caut un inlocuitor pt pa 800k. multumesc pt atentia acordata si sper sa iasa totul bine

Link spre comentariu
Vizitator iontz_2005

mersi pt schema , numai ca mai am o mare problema , ca de obicei trebuie sa intervina ceva, trebuie sa astept cam 2 luni pt pa800 , pct-urile300 le am deja. intrebarea e cum pot sa fac rost de ele. de unde as putea comanda , si la ce preturi , sa nu sar peste buget cu mult sau cu ce le-as putea inlocui?

Link spre comentariu

Vezi ca filtrul ala nu numai ca NU e pt VTP,nu e nici butterworth.Tie iti tre altul pt VTP din pacate,ala e pt vented

nu a specificat nicaieri omul ca doreste filtrul pt VTP...oricum si numele fisierului arata ca nu este pt VTP ("monitor")pt VTP recomand sa iei legatura cu userul VTP (d-ul. ing Mateescu)
Link spre comentariu

A specificat in alt topic,cel putin asa cred ,ca nu ma bagam asa in seama.Filtrul acela este f bun l-am incercat si eu,dar am renuntat la primul bloc si bobina aia mica de 0,04.Pt vtp am eu valorile urm:1,1mh+ >10uf(dupa gust) pe joasa si 4,7uf +0,56mh pe inalta +l-pad dupa gust(eu am pus de 22o in II si 2,2o in serie).Totusi i-am recomandat vented.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări