Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampi 6h7c si 6h9c emisie

Vizitator Anastasoaie Cristian

Postări Recomandate

Vizitator Anastasoaie Cristian

vand lampi 6h7c(10lei/buc) si 6h9c(12 lei/buc)(asta e ceea ce scrie motamo pe lampa) aproximativ 70 bucati de fiecare,accept si schimburi in domeniul radioamator.73 YO8SXT

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Pot sa te intreb cum ai ajuns la concluzia ca piticele alea sunt tuburi de emisie si cum ai ajuns la concluzia ca aici ar fi locul potrivit pentru a posta anuntul? Nu de alta, dar am si eu de vanzare o razatoare Worner, buna pentru facut ecranaje intre blocuri... de emisie...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

@dyogenes, pai nu vezi ca omul este radioamator, adica tre' sa stie el ceva acolo. Nea' Nita (RIP) zicea ca si RV12P2000 alimentata la 1kV si racita cu apa scoate lejer 100W asa ca...

Link spre comentariu

Pe genul asta de ofertanti de talcioc  intotdeauna am vrut sa-i intreb cu ce fel de gel se dau pe par , ca sunt asa destepti ... dar nu am avut inca sansa .

Sper ca stiu cu totii ca asta e o gluma ,  nu de alta , dar ca sa stie si cei lobotomizati cand sa inceapa sa rada :) !

Link spre comentariu

Dar culmea e ca tuburile alea chiar ar fi putut avea succes la vanzare, audiofilii cauta triode (acum nu stiu sa va spun daca fix aceste modele) pentru amplificatoare AF, dar pentru asta "radioamatorul" trebuia sa se uite pe Google, ceea ce e dificil pentru unii, sa vada ca sunt triode de AF si sa le posteze la taraba lamparului inrait... Deh, asta e.. radioamatorii cu radioamatorii, orice ar fi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări