spumosu95 Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Buna seara!Am primit de la cineva niste interfete pentru programarea statiilor de emisie-receptie. Nu am folosit niciodata asa ceva si nu stiu ce aplicatie trebuie sa instalez pe calculator pentru acest lucru. Am cautat pe internet, dar nu am gasit nimic concret. Interfata se concecteaza pe port-ul COM. As vrea sa programez doua statii Motorola, pentru inceput. Ma poti ajuta? Multumesc! Link spre comentariu
costelusss Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Salut ,ok Motorola dar de care ? Link spre comentariu
spumosu95 Postat Martie 8, 2015 Autor Partajează Postat Martie 8, 2015 Motorola P040. Link spre comentariu
armand Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 (editat) De unde esti...??? Editat Martie 8, 2015 de armand Link spre comentariu
spumosu95 Postat Martie 8, 2015 Autor Partajează Postat Martie 8, 2015 Din Bacau. Link spre comentariu
costelusss Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Nu este complicat ,am inteles ca ai deja interfata de programare gasesti documentatie si soft pe www.batlabs.com si pe www.cqham.ru.In primul rand verifica daca interfata pe care o ai este ok pentru P-040 daca nu este foarte simplu de facut cu un MAX232, instalezi softul de pe cqham sau din alta parte ca se gaseste pe mai multe siteuri.Singura problema ca sa spun asa, este ca softurile functioneza cel mai bine pe win 95 sau 98.Va trebui sa cauti un calculator mai vechi sau sa instalezi o masina virtuala .Cu un 486 a mers cel mai bine programarea la" motoretele" astea vechi Link spre comentariu
spumosu95 Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Am 2 interfete, una cu LM2904, 74HC14N si un MAX32220PN care pare "intreaga" si una cu un MAX236CNG de pe care lipsesc LED-urile si mufa de alimentare. Acum nu stiu care e buna si care nu. Calculator mai vechi, am, doar ca trebuie sa pun un Windows 98 pe el. Link spre comentariu
costelusss Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Fara sa vad o schema nu iti pot spune daca interfetele pe care le ai sunt bune pentru ceea ce ti/ai propus.o interfata pentru p-040 o faci intr-o jumatate de ora pe un cablaj de test Link spre comentariu
spumosu95 Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Daca te ajuta, pot pune poze maine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum