catalin004 Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 Salutare....vreau si eu o schema de conactare a interfetei cu acest procesor stima MC68HC11E9 Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Pin 1 - GNDPin 2 - GNDPin 21 - TxPin 20 - RxPin 17 - RESET Link spre comentariu
catalin004 Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 Multumesc frumos stima Link spre comentariu
catalin004 Postat Martie 20, 2015 Autor Partajează Postat Martie 20, 2015 nu vrea sa mi-l booteze.....la asta nu merge cu codul de pe el?ca este mai vechi..... Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 4, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2024 Buna...am si eu de citit un MCC HC11KA4 0E57S , detin UPA-USB insa nu vrea sa il citeasca, imi zice: Device not respond. CPU-ul este dat jos de pe dispozitiv, este pus pe soclu, cu MOD_A si MOD_B la masa... Daca are cineva aceasta interfata si s-a mai jucat cu ea - adica daca a gasit vreo solutie cu acest procesor Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 4, 2024 Partajează Postat Noiembrie 4, 2024 Acum 11 ore, catalin004 a spus: Buna...am si eu de citit un MCC HC11KA4 0E57S , detin UPA-USB insa nu vrea sa il citeasca, imi zice: Device not respond. CPU-ul este dat jos de pe dispozitiv, este pus pe soclu, cu MOD_A si MOD_B la masa... Daca are cineva aceasta interfata si s-a mai jucat cu ea - adica daca a gasit vreo solutie cu acest procesor Am. UPA-USB și am citit multe KA4. Niciodată nu le-am dat jos. Pun soclu peste ele. Nu au fost probleme niciodată. Din ce aparat este? Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 5, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2024 (editat) Un radio Grundig auto SMART, eu l-am dat jos si l-am pus in soclul cu care a venit programatorul. Daca se poate o poza cum puneti "soclul"...cred ca o sa il relipesc si eu pe placa https://postimg.cc/mPMz1cyg Editat Noiembrie 5, 2024 de catalin004 Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 5, 2024 Partajează Postat Noiembrie 5, 2024 Acum 3 ore, catalin004 a spus: Un radio Grundig auto SMART, eu l-am dat jos si l-am pus in soclul cu care a venit programatorul. Daca se poate o poza cum puneti "soclul"...cred ca o sa il relipesc si eu pe placa https://postimg.cc/mPMz1cyg Aparatul ala merge 100% cu upa fără dezlipire. De fapt nimic ce citesc cu UPA nu dau jos. Așa arata soclul meu. Din păcate nu se văd legăturile fiindcă am pus hotglue peste fire să nu se rupă. Legăturile sunt cele din pdf-ul UPA USB. Sunt 7 fire legate. Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 5, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2024 ok, multumesc, o sa imi cumpar un soclu separat, sau eventual chiar o sa il faram pe acesta. Totusi nu inteleg de ce nu a mers cu jucaria lui...in fine. Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 6, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2024 Am reusit cu el in circuit, adica montat pe casetofon. Afara nu a vrut deloc. Multumiri! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2024 Partajează Postat Noiembrie 6, 2024 Acum 5 ore, catalin004 a spus: Am reusit cu el in circuit, adica montat pe casetofon. Afara nu a vrut deloc. Multumiri! Ma bucur ca ai reușit. Eu nu le dau jos. Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 6, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2024 Ok...inteleg, dar daca ar fi fost folosit pe alt aparat? Gen ceva dintr-un utilaj industrial sau ceva auto? Ce am putea face...? Ma gandesc sa iau X-prog sa ma joc cu el... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 8, 2024 Partajează Postat Noiembrie 8, 2024 La 06.11.2024 la 19:19, catalin004 a spus: Ok...inteleg, dar daca ar fi fost folosit pe alt aparat? Gen ceva dintr-un utilaj industrial sau ceva auto? Ce am putea face...? Ma gandesc sa iau X-prog sa ma joc cu el... Bănuiesc ca ar merge și acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum