Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interfata decodare Motorola

catalin004

Postări Recomandate

cu 8mhz face la fel.....mai intreb o data....gnd-ul interfetei trebuie legat la gnd ul casetofonului?sau nu are importanta....

am uitat sa notez ce rezistente au fost pr rx, tx si reset pe placa casetofonului.....le-am pirdut din cauza ca erau prea mari ......imi poate spune cineva ce valori aveau?

am citit o aiureala  :nerv

citire 1.rar

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

38

• dan cod

16

• zvasile

7

• siti

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

da, trebuie si masa legata , cu 2 interfete e greu sa ai o comunicatie stabila ,se impune ecranare si decuplare dupa cele mai stricte norme si conexiuni cat mai scurte ( sub 10 cm)

Editat de razvan-l
Link spre comentariu

22k si 68k.......posteaza si serialul poate merge....sa nu te mai chinui....

nu inteleg....

rezistenta de pe rx=

tx=

reset =

ma refer din casetofon....

si nu inteleg care serial....cel pe care l-am citit? 

Link spre comentariu

la mine merge cu pony, chiar excelent la tv sau masini de spalat...insa la procesor cred ca am probleme....azi m-am dus laun prieten care are Xprog, am inteles ca este special ....insa nici el nu poate citi procesorul....sau poate ca nu stie, areaparatele dar poate nu stie sa citeasca....nu ma lasa sa umblu eu cu ele...a zis ca semai ocupa de dimineata ....peste tot scrie ca este problema mare cu procesorul asta OH95B, MC11KS2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări