Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interfata decodare Motorola

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

38

• dan cod

16

• zvasile

7

• siti

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

schema aceea de la dvs incinge 7805 si cu max232 foarte tare....posibil sa fie ceva legat gresit...ma refer la condensatori...

a mea booteaza in schimb citeste de fiecare data altceva

Link spre comentariu

La asta nu m-am gandit....insa totusi de ce la fiecare citire imi modifica cativa parametrii ....Sl.Vasile a dvs imi incinge foarte tare 7805 si max232.....cred ca vreun condensator nu e legat bine, pin  6.....integratul al 2 lea nul am

rog si eu un dump ....si codul aferent....sau fara cod

Link spre comentariu

o sa revin maine ca nu mai am timp azi....am uitat totusi sa specific ca am convertor cablu usb-rs232 ....dar nu cred ca asta-i problema....o sa revin

Link spre comentariu

il folosesc la admem 01....nu mi-a facut probleme...pe PC nu am serial...am o gramada de usb-0uri....sa vad unde gasesc un alt pc

Link spre comentariu

da....chiar am facut comanda acum...si un  cablu serial...o sa renunt la convertorul acela...dar treaba e ca o sa mai starui azi de el ca i-am promis omului ca-i dau casetofonul....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări